26.07.2011. / 14:07

Autor: Nacional.hr

Festival Sirup Nation ulazi u novu avanturu

Headlineri SIRUP NATIONA su momci iz megapopularnog benda Hot Chip, koji će se nakon svog live nastupa iz 2008., ovaj put hrvatskoj publici predstaviti svojim DJ setom

Nova sezona, novo ime, nova lokacija, novi line-up... Nakon 2009. i spektakularnog otvorenja ljetne sezone u klubu Porat u Pirovcu, gdje je na neponovljivog Ritchie Hawtina hodočastilo preko 2500 plesača iz cijele regije te prošlogodišnje turneje po ljetnim festivalima poput Hartere, Exita, Atlantisa i Seasplasha, Sirup u ovo ljeto ulazi u novu avanturu i trodnevni festival u tvrđavi Punta Christo pored Pule. Pod brendom SIRUP NATION stiže nam nova selekcija vrhunskih izvođača plesne glazbe, a pod uređivačkom palicom crewa kluba Sirup, koja cijelom happeningu daje specifični začin undergrounda, kao što to čini već dugi niz godina kroz svoj opus.

Headlineri SIRUP NATIONA su momci iz megapopularnog benda Hot Chip, koji će se nakon svog live nastupa iz 2008., ovaj put hrvatskoj publici predstaviti svojim DJ setom. Kao nositelji festivala pojavljuju se i Ewan Pearson, legendarni britanski house producent i DJ te Levon Vincent, nova zvijezda njujorške klupske underground scene. Među zvijezdama SIRUP NATIONA naći će se i Čileanac Dandy Jack i francuska DJ ikona Ark. Kao nositelj floora za zagrebačku etiketu Burek pojavit će se Chris Duckenfield, a još čitav niz izvođača pojavit će se na manjim pozornicama.

Fort Punta Christo, kao mjesto zbivanja, zapravo je obalna utvrda iz 19.stoljeca i dio je poznatog sustava pulskih fortifikacija. Nalazi se ispod Štinjana, na poluotoku Puntižela, na samom ulazi u pulski zaljev sa sjeverne strane. U rujnu 2010. utvrda je ugostila Outlook Festival i oduševila posjetitelje, a spoj mistične atmosfere koju pruža, tople ljetne noći i odlične glazbe formula su za nezaboravan provod.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika