28.07.2011. / 15:25

Autor: Totalsport

Bogut postao pomoćni trener australske reprezentacije

Pokazao se sjajnim zbog želje da igra, ali zbog problema s osiguranjem, odradit će svoju ulogu na klupi - rekao je Brown

Andrew Bogut Andrew Bogut Australski košarkaš hrvatskih korijena Andrew Bogut (26) na zanimljiv će način provesti dio godišnjeg odmora koji bi mogao postati i duži od očekivanoga zbog ''lockouta'' u NBA ligi.

Centar Milwaukee Bucksa će, naime, biti pomoćni trener australske reprezentacije u utakmicama protiv Novog Zelanda u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Londonu. Bogut se nadao da će zaigrati za nacionalnu momčad, ali Australski košarkaški savez nije uspio osigurati njegov multimilijunski ugovor s Bucksima. Prvi izbor drafta iz 2005. godine odlučio je, stoga, biti pomoćnik izborniku Brettu Brownu.

- Bogut će biti moj najbogatiji asistent. Pokazao se sjajnim zbog želje da igra, ali zbog problema s osiguranjem, odradit će svoju ulogu na klupi - rekao je Brown.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika