29.07.2011. / 11:06

Autor: Totalsport

ATP Umag: Dodig / Veić aut, Čilić / Zovko in

Čilić i Zovko u polufinalu će igrati protiv češko-slovenske kombinacije Kavčić/Pospišil

Lovro Zovko (lijevo)Lovro Zovko (lijevo)Ivan Dodig i Antonio Veić nisu se uspjeli plasirati u polufinale teniskog ATP turnira u Umagu u igri parova. Poraženi su od talijanske kombinacije Bolelli/Fognini s 2-1 u setovima.

Hrvatska kombinacija poražena je u četvrtfinalu igre parova ATP turnira u Umagu, nakon što nisu uspjeli svoju bolju igru pretvoriti u pobjedu. Iako su osvojili 11 poena više od Talijana Dodig i Veić morali su pognute glave napustiti teren.

Nakon prvog seta (6-4) u kojem su Talijani dva puta oduzimali servis hrvatskoj kombinaciji, dok je ovima to pošlo za reketom jednom, Dodig i Veić počeli su igrati onako kako znamo da mogu. Kroz cijeli drugi set dozvolili su samo jednu priliku za break, koju su spasili, dok su protiv servisa bili odlični oduzevši servis Talijanima dva puta. Nakon što su okončali drugi set rezultatom 6-2, očekivalo se da bi tu igru mogli prenijeti i u super tie-break. Međutim, hrvatski tenisači su na svom servisu od 16 osvojili tek sedam poena, dok su Talijani uzeli jedan više. Dodig i Veić izgubili su super tie-break sa 17-15 nakon čega je hrvatski tenis ostao na još samo jednom predstavniku u parovima, Čiliću i Lovru Zovku.

Oni su u posljednjem meču dana izbacili prve nositelje, češku kombinaciju Friedl / Skoch, deklasiravši ih sa 6-3, 6-0. Čilić i Zovko u polufinalu će igrati protiv češko-slovenske kombinacije Kavčić/Pospišil.

ATP Umag, parovi, četvrtfinale:

Bolelli / Fognini - Dodig / Veić 6-4, 2-6, 17-15

Bracciali / Gonzalez - Ferreiro / Sa 6-2, 6-4

Kavčić / Pospišil - Brown / Kohlmann 6-1, 6-2

Čilić / Zovko - Friedel / Skoch 6-3, 6-0

Vezane vijesti

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

Mladi hrvatski tenisač Mate Pavić u svom je drugom nastupu u glavnom ždrijebu jednog ATP turnira, na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogensboschu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika