01.08.2011. / 10:40

Autor: Totalsport

ATP Los Angeles: Gulbisu drugi naslov u karijeri

Mardy je deveti igrač svijeta i morao sam igrati dobro da bih pobijedio - komentirao je Gulbis, kojem je ovo bila prva pobjeda protiv nekog igrača iz Topa 10 ove sezone

Ernests Gulbis (Wikipedia)Ernests Gulbis (Wikipedia)Latvijski tenisač Ernests Gulbis pobjednik je ATP turnira u Los Angelesu (tvrda podloga). U finalu je savladao prvog nositelja Amerikanca Mardyja Fisha 5-7, 6-4, 6-4 i tako došao do drugog naslova u karijeri.

U meču koji je trajao dva sata i 43 minute Gulbis je u trećem setu imao vodstvo 5-1, da bi Fish dobio tri gema zaredom i vratio se u meč. Ipak, 84. tenisač svijeta nije dozvolio povratak i iskoristio je prvu meč-loptu, te tako došao do prvog trijumfa uz prošlogodišnji u Delray Beachu.

- Ovo mi puno znači. To je moj drugi naslov. Daje mi veliko samopouzdanje. Mardy je deveti igrač svijeta i morao sam igrati dobro da bih pobijedio - komentirao je Gulbis, kojem je ovo bila prva pobjeda protiv nekog igrača iz Topa 10 ove sezone.

Fish je prošlog tjedna osvojio naslov u Atlanti, a ovim porazom ostao je na šest osvojenih trofeja u 19 ukupno odigranih finala na ATP Touru.

ATP Los Angeles, finale:

Gulbis - Fish (1) 5-7, 6-4, 6-4

Vezane vijesti

ATP Houston: Ispao Fish, Isner prošao nakon tri seta

ATP Houston: Ispao Fish, Isner prošao nakon tri seta

Američki tenisač Michael Russell šokirao je sunarodnjaka Mardyja Fisha u 2. kolu ATP turnira iz serije 250 u Houstonu, koji se igra na zemljanoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika