07.08.2011. / 11:13

Autor: Hina , Nacional.hr

Bomba uništila 16 NATO-ovih cisterni u Pakistanu

Ukupno je 28 cisterni bilo parkirano na terminalu u okolici Peshawara, glavnog grada sjeverozapada Pakistana, u trenutku eksplozije nakon koje je izbio požar u kojem je izgorilo 16 cisterni

Foto: arhivaFoto: arhivaNajmanje 16 cisterni goriva za NATO-ove postrojbe u Afganistanu su uništene u eksploziji bombe u subotu na sjeverozapadu Pakistana, objavila je pakistanska policija.

Ukupno je 28 cisterni bilo parkirano na terminalu u okolici Peshawara, glavnog grada sjeverozapada Pakistana, u trenutku eksplozije nakon koje je izbio požar u kojem je izgorilo 16 cisterni.

"Pokušavamo premjestiti ostale cisterne. Ne znamo je li bomba postavljena na terminal ili u jednu cisternu" , rekao je jedan policijski dužnosnik.

U eksploziji i požaru nije bilo žrtava.

Još nitko nije preuzeo odgovornost za napad, ali talibani su više puta ponovili da vode napade kojima ometaju opskrbu NATO-vih 130.000 ljudi vojnika u Afganistanu.

Veliki dio opskrbe i opreme za NATO u Afganistanu prelazi preko Pakistana.

Vezane vijesti

Deaktivirana bomba od 250 kg u Sjevernoj Irskoj

Deaktivirana bomba od 250 kg u Sjevernoj Irskoj

Deaktivirana je bomba teška 250 kg pronađena u ostavljenom kombiju na jugoistoku Sjeverne Irske, objavila je u subotu policija koja je pronašla i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika