08.08.2011. / 11:30

Autor: Totalsport

Juniorski EP rukometašica: Hrvatska bolja od Poljske

Hrvaticama je na ruku išla visoka pobjeda Danske protiv Mađarske (31-22), pa su naše završile ispred Mađarica zbog bolje gol-razlike (-3 naspram -5 Mađarske, op.a.) i izborile nastavak natjecanja u četvrtfinalnoj skupini u kojoj će odmjeriti snage protiv Švedske i Srbije

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatske rukometašice savladale su Poljsku 28-20 u 3. kolu skupine C Europskog U19 prvenstva u Nizozemskoj, što je bilo dovoljno za osvajanje drugog mjesta u skupini.

Protiv Poljakinja naša je najefikasnija igračica bila Toto s 10 golova, dok je Ježić zabila 7. Kod Poljakinja je najefikasnija sa šest golova bila Maczka.

Hrvaticama je na ruku išla visoka pobjeda Danske protiv Mađarske (31-22), pa su naše završile ispred Mađarica zbog bolje gol-razlike (-3 naspram -5 Mađarske, op.a.) i izborile nastavak natjecanja u četvrtfinalnoj skupini u kojoj će odmjeriti snage protiv Švedske i Srbije.

Hrvatska u nastavak natjecanja nije prenijela niti jedan bod, a u najboljoj su poziciji Danska i Srbija koje su prenijele po dva boda.

Utakmica protiv Švedske na rasporedu je u utorak 9. kolovoza, dok protiv Srpkinja igramo u srijedu.

Europsko juniorsko prvenstvo rukometašica, skupina C, 3. kolo:

Hrvatska - Poljska 28-20

Danska - Mađarska 31-22

Redoslijed: 1. Danska 6, 2. Hrvatska 3, 3. Mađarska 3, 4. Poljska 0

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika