08.08.2011. / 14:43

Autor: Totalsport

Vlado Ilievski u Anadolu Efesu

Anadolu Efes je prije makedonskog reprezentativca doveo i našeg Stanka Baraća, Slovenca Sašu Vujačića, Turčina Ersana Ilyasovu, Srbina Duška Savanovića, Urugvajca Estebana Batistu i Amerikanca Tarencea Kinseyja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTurski košarkaški prvoligaš Anadolu Efes, dosad poznat pod imenom Efes Pilsen, nastavlja se pojačavati uoči nove sezone. U ponedjeljak je jednogodišnji ugovor potpisao makedonski razigravač Vlado Ilievski (31).

Efes je ostavio otvorenom mogućnost da će sljedeće ljeto za još jednu godinu produljiti ugovor s iskusnim košarkašem koji je prošlu sezonu odradio u dresu Olimpije. Bio mu je to već treći mandat u ljubljanskom klubu, a tijekom karijere je igrao i za Partizan, Antalyju, Barcelonu, rimsku Lottomaticu, Virtus iz Bologne, Montepaschi i TAU Ceramicu.

U 15 euroligaških utakmica prošle sezone Ilievski je prosječno ubacivao 10.8 koševa i imao 4.1 asistenciju.

Anadolu Efes je prije makedonskog reprezentativca doveo i našeg Stanka Baraća, Slovenca Sašu Vujačića, Turčina Ersana Ilyasovu, Srbina Duška Savanovića, Urugvajca Estebana Batistu i Amerikanca Tarencea Kinseyja.

Vezane vijesti

Phoenix Sunsi potpisali Michaela Redda

Phoenix Sunsi potpisali Michaela Redda

Michael Redd, 32-godišnji bek-šuter koji je 11 godina proveo u redovima Milwaukee Bucksima, potpisao je jednogodišnji ugovor s Phoenix Sunsima. Vrsni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika