13.08.2011. / 17:47

Autor: Totalsport

Raich nakon šest mjeseci ponovno na skijama

Iz Austrijskog skijaškog sveza objavljeno je kako se 33-godišnji Raich potpuno oporavio od ozljede, te kako započinje sa skijaškim treninzima na glečeru u Söldenu

Benjamin RaichBenjamin RaichBivši osvajač Velikog kristalnog globusa, austrijski skijaš Benjamin Raich, oporavio se od operacije koljena i nakon šest mjeseci ponovo stao na skije.

Iz Austrijskog skijaškog sveza objavljeno je kako se 33-godišnji Raich potpuno oporavio od ozljede, te kako započinje sa skijaškim treninzima na glečeru u Söldenu.

Ukupni pobjednik Svjetskog skijaškog kupa iz 2007. i jedan od najvećih konkurenata aktualnog osvajača Velikog kristalnog globusa, našeg Ivice Kostelića, koji je u karijeri slavio u 35 utrka Svjetskog kupa, u veljači ove godine pao je tijekom prve vožnje paralelnog slaloma u njemačkom Garmischu. Tom prilikom je potrgao ligamente, hrskavicu i meniskus koljena, pa je bio primoran na operaciju i stanku dugu šest mjeseci.

Raich se nada kako će se potpuno pripremiti za početak sezone, veleslalomsku utrku koja će se održati upravo u Söldenu 23. listopada.

Vezane vijesti

Plušenku uspješno operirano koljeno

Plušenku uspješno operirano koljeno

Europski prvak u umjetničkom klizanju Rus Jevgenij Plušenko prošlog mjeseca je pod blokadom po sedmi puta osvojio kontinentalni naslov, a u četvrtak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika