17.08.2011. / 13:49

Autor: Totalsport

Video: Regal Barcelona potpisala švedsko čudo od djeteta

Dok ga je jedan od prijatelja snimao kamerom, Eriksson je, odjeven u dugačke hlače i majicu, u štopanih pet minuta ispalio 81 tricu uz nevjerojatnih 78 uspješnih ubačaja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPojačanje za budućnost iz Manrese je dovela Barcelona, aktualni španjolski košarkaški prvak. Riječ je o 17-godišnjemu čudesnom švedskom šuteru Marcusu Erikssonu.

Mladi je košarkaš savršeno precizne ruke potpisao četverogodišnji ugovor. Sezonu će početi u drugoj Barceloninoj momčadi, koja igra u trećeligaškoj konkurenciji. Bude li se tijekom sezone pokazao prejakim za treću ligu, trener Xavi Pascual povući će ga u prvu momčad.

Pravo prvokupa na košarkaša koji dosad još nije igrao seniorsku košarku, odluči ga Barcelona prodavati tijekom četiri godine trajanja ugovora, imat će njegov dosadašnji klub, Manresa.

Pozornost je Šveđanin skrenuo na sebe početkom godine, kada je kod kuće u Uppsali, družeći se s prijateljima, odlučio srušiti mjesni rekord po broju trica pogođenih unutar petominutnog razdoblja.

Dok ga je jedan od prijatelja snimao kamerom, Eriksson je, odjeven u dugačke hlače i majicu, u štopanih pet minuta ispalio 81 tricu uz nevjerojatnih 78 uspješnih ubačaja. Pritom je, u najduljoj seriji, vezao 52 precizna šuta.

Vezane vijesti

Borussia D. potpisala Bittencourta

Borussia D. potpisala Bittencourta

U četvrtak je četverogodišnji ugovor za dortmundsku Borussiju potpisao Leonardo Bittencourt (17), najveći maloljetni nogometni talent u Bundesligi.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika