24.08.2011. / 15:08

Autor: Totalsport

Eddie Jordan: Schumacher je stara vreća!

Njegovo je veliko vrijeme prošlo - rekao je Irac netom prije Schumacherovog jubileja, 20 godina u Formuli 1 koje će proslaviti u nedjeljnoj utrci za Veliku nagradu Belgije

Eddie Jordan (Wikipedia)Eddie Jordan (Wikipedia)Eddie Jordan (63), bivši vlasnik momčadi Formule 1 koja je nosila njegovo ime, oštro je napao najtrofejnijeg vozača u povijesti oktanskog cirkusa" Michaela Schumachera (42).

- Michael je stara vreća. Njegovo je veliko vrijeme prošlo - rekao je Irac netom prije Schumacherovog jubileja, 20 godina u Formuli 1 koje će proslaviti u nedjeljnoj utrci za Veliku nagradu Belgije.

Ironično, upravo je u Jordanovoj momčadi po imenu "Jordan Grand Prix" 1991. godine na stazi u Spa-Francorchampsu debitirao tada 22-godišnji Schumacher. Nastupio je tada anonimni Nijemac umjesto Bertranda Gachota koji je završio u zatvoru. Schumacher je nakon samo jedne odvežene utrke za Jordana otišao u Benetton, te je kasnije ispisao stranice povijesti.

Jordan danas radi kao stručni sukomentator za BBC, a Schumacheru, trenutno desetom u ukupnom poretku vozača s 32 osvojena boda, već je i ranije poručivao da se povuče u mirovinu. Nakon što je Schumacher objavio da će i sljedeće godine voziti u Formuli 1, Jordan je komentirao:

- Michael je razgovarao s nekim tko ga je uvjerio da proba još jednom.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika