21.09.2011. / 14:19

Autor: Totalsport

Njemici Arndt zlato u kronometru

U mokrim uvjetima koji su utjecali na izvedbu najvećih favoritkinja Arndt se najbolje snašla i trijumfirala na stazi dugoj 27.8 kilometara u vremenu 37:07.38

Judith Arndt (Wikipedia)Judith Arndt (Wikipedia)Njemačka 35-godišnja biciklistica Judith Arndt osvojila je zlatnu medalju u kronometru na Svjetskom cestovnom prvenstvu koje se održava u danskom Kopenhagenu.

U mokrim uvjetima koji su utjecali na izvedbu najvećih favoritkinja Arndt se najbolje snašla i trijumfirala na stazi dugoj 27.8 kilometara u vremenu 37:07.38.

Novozelanđanka rodom iz Danske Melanie Villumsen završila je druga sa zaostatkom od 21.73 sekunde, dok je Britanka Emma Pooley, svjetska prvakinja iz prošle godine, osvojila broncu sa zaostatkom od 24.13 sekundi.

Njemačka biciklistica, svjetska prvakinja iz 2004., podigla je veliku prašinu na Olimpijskim igrama iste godine u Ateni kada je pokazala srednji prst prolazeći kroz ciljnu ravninu u znak protesta protiv Njemačkog biciklističkog saveza zbog izostavljanja njene kolegice i prijateljice Petre Rossner iz olimpijske ekipe.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika