24.09.2011. / 15:51

Autor: Hina

Karamarko: Institucije će profesionalno obaviti svoj posao

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko danas je u Vrbovskom na pitanje novinara o navodnim tajnim računima SDP-a u inozemstvu istaknuo da će USKOK sigurno principijelno i profesionalno obaviti svoj posao.

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoMinistar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko danas je u Vrbovskom na pitanje novinara o navodnim tajnim računima SDP-a u inozemstvu istaknuo da će USKOK sigurno principijelno i profesionalno obaviti svoj posao.

"Moj komentar je uvijek isti kad su takve pojave u pitanju", rekao je Karamarko te nastavio da je, koliko je vidio jučer na televiziji, USKOK dobio prijavu. USKOK će sigurno principijelno i profesionalno obaviti svoj posao i prema tome nećemo prejudicirati i donositi zaključke, kazao je Karamarko.

Institucije doista moraju raditi svoj posao, a to su USKOK i policija i oni će to obaviti, istaknuo je ministar Karamarko odgovarajući na pitanja novinara.

Predsjednik Hrvatskoga helsinškog odbora (HHO) Ivan Zvonimir Čičak jučer je u zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu dao iskaz o postojanju navodnog tajnog računa SDP-a u Grazu 2002., a predao im je i kopiju ugovora iz studenog 1995. kojim je SDP prodao SR Njemačkoj trećinu nekretnine u Zagrebu, tvrdeći da je ta stranka pritom utajila porez i prala novac. SDP je jučer odbacio i nevjerodostojnima ocijenio te optužbe.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko danas je u Vrbovskom bio na svečanosti postrojavanja aktivnog i pričuvnog sastava policije Policijske postrojbe Vrbovsko 1991. i voda Policijske postaje Vrbovsko u povodu Dana policije.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 24.09.11. 17:06

Baš ! Dok budete zataškavali HDZ-ove svinjarije i lopovluk vaših glavešina iz vrha stranke, usput ćete angažirati razne spodobe i sumrake da lažu i pljuju sve ostale! Vi gosp. iz HDZ-a ste najgori neprijatelji Hrvatske i hrvatskg naroda ! Vi ste zločinci i kriminalci , ratni profiteri i lažljivci ! Za takvu gamad se nisam borio u ovom ratu ! Fuj i mrššššš!


registracija
17/4/11

DONDON, 24.09.11. 18:37

On ne spominje ni mrak ni sumrak u kojem se kreće ovo društvo pod vođstvom njegove stranke, a u svojim istupima direkno prijeti drugima i daje sebi za pravo da se stavlja iznad zakona, zloupotrebljavajući funkciju koju obnaša. Praktički prijetnjama vrši pritisak na javnost kako bi oslabio njihovu podršku drugim političkim strankama, a da bi priskrbio glasove za nastavak diktatorske vladavine HDZ-a.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika