11.10.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Alexei Puninski: Prilazim djevojkama samo ako osjetim kemiju

Provokativnom kampanjom koju je nedavno snimio za modni brand ELFS zgodni je plivač ponovo privukao pozornost javnosti: ekskluzivno iz Moskve, gdje je na magistarskom studiju, priča o svom modnom izletu, kako se udvara djevojkama i kakve su mu najprivlačnije

Iako je na plivačkim natjecanjima odjeven samo u kupaće gaćice, zgodni plivač priznaje da je snimanje modne kampanje u boksericama - sasvim druga stvarIako je na plivačkim natjecanjima odjeven samo u kupaće gaćice, zgodni plivač priznaje da je snimanje modne kampanje u boksericama - sasvim druga stvarProteklog tjedna gotovo su svi domaći mediji objavili golišave fotografije 26-godišnjeg plivačkog reprezentativca, Alexeija Puninskog. Naime, za potrebe snimanja nove kampanje za donje rublje modnog dvojca ELFS, Alexei je skinuo gotovo sve sa sebe. Iako je trenutno u Moskvi gdje će biti iduće dvije godine zbog magistarskog studija kojem se potpuno posvetio, u telefonskom je razgovoru samo za Extru ispričao kako je došlo do te suradnje, je li mu bilo nelagodno snimiti kampanju te što misli o sve većem broju sportaša koji se razodijevaju za potrebe modne industrije.

EXTRA: Snimili ste kampanju za donje rublje za modni dvojac “ELFS”, kako je došlo do te suradnje?

- Moji prijatelji i PR stručnjaci, Toni Dabinović i Mate Rončević došli su na tu ideju. Predložili su mi i što sam drugo mogao nego pristati.

EXTRA: Na fotografijama ste samo u boksericama, je li vam se bilo neugodno razodjenuti?

- Iako sam na natjecanjima uvijek samo u kupaćim gaćicama i to pred prilično velikim brojem ljudi, snimanje kampanje je posve druga priča. Modno snimanje mi je bilo posve novo iskustvo. Trebalo mi je neko vrijeme da se prilagodim na kameru i okruženje, ali na kraju sam se potpuno opustio i čini mi se da smo napravili dobar posao.

EXTRA: Mnogi poznati sportaši, primjerice David Beckham i Rafael Nadal češto reklamiraju donje rublje. Sada ste se i vi okušali u tome, kako komentirate taj trend?

- Ne čudi me što mnogi dizajneri biraju upravo sportaše kako bi promovirati donje rublje ili odjeću za ljetne dane. Kako se sportaši uglavnom bave sportom od malih nogu njihovo je tijelo odlično definirano te je vjerojatno dizajnerima i modnoj industriji zbog toga zanimljivo i privlačno. Naprosto, lijepo izgleda.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika