11.10.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Iva Šulentić: Uživam s prijateljima, a ljubav... Doći će.

Iako je njena dobitna modna kombinacija trio traperice-majica-starke, mlada voditeljica ne zazire ni od poigravanja s damskim detaljima. Za Extru je otkrila kako izgleda njen ormar, što kupuje na muškim odjelima te čime se bavi otkad nije u vezi

"Volim modu i volim se igrati njome, ali definitivno nisam njezin rob", kaže voditeljica Iva Šulentić
"Volim modu i volim se igrati njome, ali definitivno nisam njezin rob", kaže voditeljica Iva Šulentić 28-godišnju Ivu Šuletnić ne treba posebno predstavljati. Na televiziju je došla sa samo 12 godina iz ZKM-a i ostala do danas. Gotovo svakodnevno ju gledamo na malim ekranima, odnosno na HTV-u gdje vodi emisiju "Garaža", brojnim javnim događajima koje nerijetko i vodi ili pak uživamo u njezinom glasu na radiju Totalni FM gdje svakodnevno vodi popodnevnu emisiju. Osim toga ima i svoj blog na internetskom portalu "Frendice.hr". Iako uvijek ima posla preko glave, ova diplomirna ekonomistica uvijek pronađe vremena za sebe, svoje prijatelje te modu koja joj je velika strast. Koji joj je omiljen odjevni predmet, kako provodi slobodno vrijeme, zašto je prekinula četverogodišnju vezu s pjevačem Lukom Nižetićem te ima li simpatiju, otkrila nam je u ekskluzivnom intervjuu.

EXTRA: Već ste 16 godina na malim ekranima, stranicama magazina, gotovo da nema stylinga u kojem vas nismo vidjeli. Kako biste vi opisali svoj stil privatno?

- Ne znam, zaista. Naime, doslovno nešto izvučem iz ormara dok sam još praktički krmeljava i to stavim na sebe, čast danima koji su izuzeci. U zadnje je vrijeme to postalo pravilo i moram priznati da mi se sviđa, imam više vremena za druge jutarnje rituale. Moja je prijateljica nedavno pokušala opisati moj stil: “Ti naginješ dječačkom stilu, ali ne zazireš od toga da budeš dama.” Pa je to svela pod nazivnik “eclectic chic”. Eto, valjda je to kratak opis, ma što god to značilo.

EXTRA: Ipak, vaš stil se razlikuje od većine Hrvatica koje su još uvijek vrlo uniformirane i boje se eksperimentirati s modom. Čini mi se da vi nemate taj problem?

- Hvala vam lijepa, koji komplimenti! Danas ću se osjećati kao kraljica. Mislim da su na moj stil puno utjecala putovanja koja obožavam. U inozemstvu viđam cure koje se ne boje staviti na sebe i vreću za smeće ako treba, pa me vjerojatno one donekle inspiriraju. Shvatiš da su neke ziheraške kombinacije koje svi mi slažemo i kupujemo u nekoliko dućana u Zagrebu prilično dosadne i ziheraške. Tako da volim dodati neki svoj “štih” u svakoj kombinaciji, ali ne promišljam i ne kalkuliram već naprosto - probam. Volim modu i volim se igrati njome, ali definitivno nisam njezin rob.

EXTRA: Koja vam je omiljena shopping destinacija?

- Svi me gradovi u inozemstvu uvijek inspiriraju, ali New York je New York! Ogroman je grad, naravno da je i ogroman izbor, a cijene su i više nego pristupačne. Poučena iskustvom, u New York putujem s malom torbom, a vratim se s još jednim koferom, i to punim. No, na svakom si svom putovanju kupim barem nešto, makar razglednicu ili sitnicu za stan. Ipak, ne idem ciljano u shopping jer nemam ideje poput “treba mi crna dolčevita”; spašava me činjenica da sam mali hrčak i s godinama se u mom ormaru nakupilo doista svega pa neke stvari koje sam, možda, zaboravila, mogu i tamo pronaći. Sredit ću taj nered, kad-tad! Ipak, što se kupovine tiče, kad vidim nešto što mi se sviđa, a mogu si priuštiti - razmislim, pa kupim.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Foto: Poznati na svečanoj premijeri filma s Lukom Nižetićem i Ivom Šulentić

Foto: Poznati na svečanoj premijeri filma s Lukom Nižetićem i Ivom Šulentić

Jutros je u Cinestaru održana svečana premijera 3D animiranog filma Alpha i Omega, u kojem su glavnim likovima glasove posudili Iva Šulentić i Luka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika