12.10.2011. / 10:23

Autor: Totalsport

Karlović nakon predaje Gremelmayra u 2. kolo

U 2. kolu turnira Karlović će se igrati protiv Kolumbijca Roberta Faraha koji je s 2-1 u setovima bio bolji od Amerikanca Daniela Kosakowskog

Ivo Karlović Ivo Karlović Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u 2. kolo ATP Challenger turnira u američkom Tiburonu, nakon što mu je Nijemac Denis Gremelmayr predao susret početkom drugog seta.

Pobjednik prošlotjednog Challengera u Sacramentu (Karlović) prošao je u drugo kolo 100,000 eura vrijednog turnira u Tiburonu nakon predaje njemačkog tenisača Gremelmayra. Hrvatski tenisač izgubio je prvi set rezultatom 7-6(4), da bi mu nakon vodstva od 2-1 u drugom setu predao Nijemac. Karlović je napravio break za 2-1 vodstvo, nakon čega mu je prišao Gremelmayr i stisnuo ruku govoreći da ne može nastaviti susret zbog ozljede.

U 2. kolu turnira Karlović će se igrati protiv Kolumbijca Roberta Faraha koji je s 2-1 u setovima bio bolji od Amerikanca Daniela Kosakowskog.

ATP Challenger Tiburon, 1. kolo, rezultati:

Karlović (2) - Gremelmayr 6-7(4), 2-1 predaja

Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika