25.10.2011. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Anja Alač: Ne pada mi teško razdvojenost od dečka

Junakinja "Ruže vjetrova" iskoristila je trotjedni odmor od snimanja serije da bi s dečkom Radovanom Vujevićem otišla na romantično putovanje u Veneciju gdje je proslavila 24. rođendan; mlada je glumica ispričala kako su se proveli na putovanju te je otkrila kako relacija Split-Beograd utječe na njihovu vezu

"Iako su snimanja često jako naporna, sretna sam jer imam priliku raditi što volim, a i atmosfera 
na setu  je sjajna", kaže mlada beogradska glumica"Iako su snimanja često jako naporna, sretna sam jer imam priliku raditi što volim, a i atmosfera na setu je sjajna", kaže mlada beogradska glumicaTri tjedna bila su dovoljna da beogradska glumica Anja Alač napuni baterije. Zasluženi odmor zvijezda TV serijala “Ruža vjerova” provela je dijelom u rodnom Beogradu, u Rovinju i Veneciji. Nekoliko dana u svom gradu Anja je iskoristila za susrete s obitelji i prijateljima, ali i nastupila u predstavi “Sve o mojoj majci” u Beogradskom dramskom pozorištu. Zatim se kratko odmarala u Rovinju, u kući svojee majke, poznate beogradske glumice Vesne Čipčić, koju domaća publika najviše pamti po ulozi vrckaste stjuardese Vesne u legendarnom serijalu “Vruć vetar”. No ono po čemu će ovaj odmor zasigurno najviše pamtiti jest izlet u Veneciju, čime ju je za njezin 24. rođendan iznenadio dečko Radovan Vujević, također glumac.

“Raša i ja smo uživali u dugim šetnjama i razgledavanju grada. Iako mi je ovo četvrti posjet Veneciji, uvijek se nađe nešto novo za vidjeti. Bilo je jako romantično”, otkriva beogradska glumica.
Upoznali su se radeći dječju predstavu “Petar Pan” u kojoj je on glumio Pana, a Anja Wendy.
S Radovanom Vujevićem koji se nedavano s predstavom “Rođeni u Yu” u izvedbi Jugoslavenskog dramskog pozorišta predstavio zagrebačkoj publici zaigravši u ZKM-u, Anja Alač u vezi je dvije godine.

“Razdvojenost mi ne pada teško jer sam jako zauzeta snimanjima i kada se nakon 15, 16 satih provedenih na setu vratim kući, samo se srušim u krevet. No zato su vikendi rezervirani za duge telefonske razgovore, a i čim uhvatimo malo slobodnog vremena ili ja idem u Beograd ili Raša dođe u Split. Kada je o razdvojenosti riječ, najvažnije je razumijevanje kojeg nas dvoje imamo u velikim količinama, tako da smo jedno drugom velika podrška u svemu što radimo”, kaže glumica koja je već ostvarila nekoliko zapaženih uloga u beogradskom kazalištu, televizijskim projektima i na filmu. Glumila je u serijalu “Miris kiše na Balkanu” te u filmu “Montevideo, Bog te video” koji je ovoga ljeta prikazan na Filmskom festivalu u Puli.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika