25.10.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Nives Polovina Barun: Uoči prve godišnjice braka krstili sina Nikolu

Novinarka RTL Televizije i njezin suprug Kristijan Barun svog su sina jedinca proteklog tjedna krstili u crkvi Svih svetih u Sesvetama, a nakon krštenja su priredili pravu feštu za pedesetak članova rodbine

Mali Nikola je na krštenju bio miran, nije plakao, već je uz roditelje te kumove Nikolu i Katarinu sve oko sebe promatrao u čuduMali Nikola je na krštenju bio miran, nije plakao, već je uz roditelje te kumove Nikolu i Katarinu sve oko sebe promatrao u čuduNovinarka RTL Televizije Nives Polovina Barun, koja će u prosincu navršiti 31. rođendan, prošloga je vikenda krstila svog prvog sina - sedmomjesečnog Nikolu. "Odabrali smo crkvu Svih svetih u Sesvetama. Bilo je odlično. S obzirom na to da imamo puno rodbine, bila je to prava fešta od pedesetak ljudi", ispričala je Nives Polovina Barun koja je sa suprugom Kristijanom, s kojim će idućeg tjedna proslaviti prvu godišnjicu braka, odabrala krsnog kuma. Odabir je pao na Kristijanova bratića.

"Bilo je smiješno jer se i kum i kumče zovu isto - Nikola Barun. Tako u službenim papirima izgleda kao da je došlo do greške, a nije. Nikola je bio jako dobar, iako mu ništa nije bilo jasno. Nije zaplakao kad ga je svećenik polio svetom vodicom, samo ga je gledao u čudu", rekla nam je Nives te dodala: "Znam da je malo kasno krstiti dijete nakon sedam mjeseci, ljudi obično krste djecu do četvrtog mjeseca. No bližilo se ljeto i nismo željeli da se krsti usred ljeta. Uostalom, ne bismo mogli okupiti svu rodbinu i prijatelje."

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika