01.11.2011. / 18:10

Autor: Hina

Video: Boeing s 230 putnika sletio na "trbuh"

Boeing 767 poljske nacionalne zračne kompanije kompanije LOT u utorak je u zračnoj luci u Varšavi sletio na trup zbog problema sa stajnim trapom, pri čemu nitko od 230 putnika i članova posade nije ozlijeđen.

Foto: ScreenshotFoto: ScreenshotBoeing 767 poljske nacionalne zračne kompanije kompanije LOT u utorak je u zračnoj luci u Varšavi sletio na trup zbog problema sa stajnim trapom, pri čemu nitko od 230 putnika i članova posade nije ozlijeđen.

"Sve sigurnosne procedure su dobro provedene i zahvaljujući tome nitko nije ozlijeđen", kazao je glasnogovornik LOT-a Leszek Chorzewski.

Poljska televizija prikazala je snimku slijetanja zrakoplova na "trbuh", s nekoliko iskri u trenutku dodira s pistom koja je bila pokrivena protupožarnom pjenom. Požar nije izbio, a putnici su nakon slijetanja sigurno evakuirani.

Zrakoplov je stigao iz New Yorka i okružio je nekoliko puta zračnu luku u Varšavi u pokušaju da spusti stajni trap prije prisilnog slijetanja. Zračna luka u tim je trenucima bila zatvorena za sve ostale letove.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika