08.11.2011. / 11:08

Autor: Totalsport

NHL liga: Prvaci dobili i treću zaredom

Boston je susret prelomio u posljednjoj trećini koju je dobio s 3-0 golovima Milana Lucica, Nathana Hortona i Davida Krejčija

Hokejaši Boston BruinsaHokejaši Boston BruinsaU noći s ponedjeljka na utorak u najjačoj hokejaškoj ligi svijeta odigrane su tek dvije utakmice. U obje su pobjede ostvarili domaćini. Prvaci Boston Bruinsi savladali su New York Islanderse 6-2, a San Jose Sharksi Los Angeles Kingse 4-2.

Bruinsima je ostvarena pobjeda bila treća zaredom, što im je uspjelo prvi puta ove sezone, a njome su pobjegli s dna Istočne konferencije. Boston je susret prelomio u posljednjoj trećini koju je dobio s 3-0 golovima Milana Lucica, Nathana Hortona i Davida Krejčija. Horton je bio najefikasniji igrač susreta s tri poena, dva gola i jednom asistencijom.

Sharkse je do trijumfa, njihovog sedmog u zadnjih devet susreta, vodio Patrick Marleau s golom i dvije asistencije. Oba gola Los Angeles je zabio u situacijama s igračem više na ledu, a strijelci su bili Jack Johnson i Slovenac Anže Kopitar. Kingsima je ovo bio peti uzastopni poraz.

NHL liga, ponedjeljak:

Boston - New York Islanders 6-2

San Jose - Los Angeles 4-2

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika