10.11.2011. / 11:00

Autor: Totalsport

Rangersima peta uzastopna pobjeda, Anaheimu šesti poraz

Marian Gabornik i Derek Stepan bili su dovoljni za Rangerse da upišu petu pobjedu u nizu

Hokejaši New York RangersaHokejaši New York RangersaU noći sa srijede na četvrtak bile su tek tri utakmice najjače hokejaške lige svijeta (NHL) na programu. New York Rangersi ostvarili su petu pobjedu u nizu protiv Ottawe Senatorsa.

Marian Gabornik i Derek Stepan bili su dovoljni za Rangerse da upišu petu pobjedu u nizu. Gabornik je u gostima kod Ottawe postigao dva pogotka, dok je Stepan nadodao jedan i dvije asistencije Gaborniku za tijesnu 3-2 pobjedu. Rangersi nisu izgubili utakmice od 29. prošlog mjeseca kada su upravo od noćašnjeg suparnika poraženi sa 5-4 nakon kaznenih udaraca. Ottawi je ovo bio četvrti poraz u nizu, a kapetan momčadi, Daniel Alfredsson propustio je i petu uzastopnu utakmicu zbog potresa mozga.

Tampa Bay je na svom ledu nakon točno polovice igre u produžetku slavila pogotkom Bretta Connollyja protiv Philadelphije Flyersa s 2-1. Gosti su vodili sve do treće trećine kada je Marc-Andre Bergeron zabio za 1-1, rezultat koji je utakmicu odveo u produžetak. Tampa je od posljednjih devet utakmica slavila u njih čak sedam. Spomenimo još da Jaromir Jagr nakon sedam uzastopnih utakmica nije upisao nijedan bod protiv Tampe. U nizu od sedam utakmica upisao je šest golova i 11 poena.

Nashville Predatorsi slavili su u Anaheimu protiv Ducksa sa 4-2. Domaćini su upisali šesti uzastopni poraz, a u posljednjih 10 utakmica slavili su samo jednom.

NHL liga, srijeda, rezultati:

Tampa Bay - Philadelphia 2-1 produžetak

Ottawa - New York Rangers 2-3

Anahein - Nashville 2-4

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika