18.11.2011. / 10:20

Autor: Totalsport

Boston nastavio niz, Washington pao kod Jetsa

Matt Read svojim je pogotkom 18 sekundi prije kraja utakmice donio pobjedu Philadelphiji Flyersima protiv Phoenix Coyotesa (2-1)

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU noći s četvrtka na petak odigrano je 11 utakmica najjače hokejaške lige svijeta (NHL), a domaćini su slavili u njih čak devet.

Najveće iznenađenje večeri pripremili su hokejaši Winnipeg Jetsa koji su na svom ledu upisali po prvi put ove sezone dvije uzastopne pobjede savladavši jednu od najboljih momčadi lige Washington Capitalse 4-1. Čovjek odluke bio je Evander Kane koji je postigao dva pogotka za Jetse. Za momčad Washingtona kobna je bila druga četvrtina u kojoj su primili tri pogotka, a nisu zabili niti jedan. Ovo je prvi put u sezoni da hokejaši Washingtona vežu dva poraza.

Matt Read svojim je pogotkom 18 sekundi prije kraja utakmice donio pobjedu Philadelphiji Flyersima protiv Phoenix Coyotesa (2-1). Međutim, loša vijest za hokejaše Philadelphije je ozljeda jednog od najboljih igrača, Čeha Jaromira Jagra, koji je morao napustiti led sredinom prve trećina zbog ozljede "donjeg dijela tijela".

Prvaci Boston Bruinsi upisali su i sedmu pobjedu zaredom nakon katastrofalnog ulaska u sezonu i omjera 3-7. Sinoć je pao Columbus nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca. Bostonu je umalo prekinut pobjednički niz i to od momčadi s najgorim omjerom pobjeda i poraza lige (3-15), koja je još uvijek bez gostujuće pobjede ove sezone.

NHL liga, četvrtak:

New Yoirk Islanders - Montreal 4-3

Philadelphia - Phoenix 2-1

Boston - Columbus 2-1 (penali)

Tampa Bay - Pittsburgh 4-1

Minnesota - Colorado 1-0

Nashville - Toronto 4-1

St. Louis - Florida 4-1

Winnipeg - Washington 4-1

Edmonton - Ottawa 2-5

Anaheim - Los Angeles 3-5

San Jose - Detroit 5-2

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika