19.11.2011. / 20:55

Autor: Hina

Vandali oštetili spomenik u Borovu Selu

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (MOBMS) najoštrije osuđuje vandalski čin nepoznatoga počinitelja, koji je tijekom noći 18. na 19. studenoga oštetio spomenik poginulim hrvatskim redarstvenicima u Borovu Selu, izlivši vosak iz svijeća po spomeniku, priopćio je iz MOBMS-a.

Spomenik poginulim hrvatskim redarstvenicima (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL)Spomenik poginulim hrvatskim redarstvenicima (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL)Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (MOBMS) najoštrije osuđuje vandalski čin nepoznatoga počinitelja, koji je tijekom noći 18. na 19. studenoga oštetio spomenik poginulim hrvatskim redarstvenicima u Borovu Selu, izlivši vosak iz svijeća po spomeniku, priopćio je iz MOBMS-a.

Ministarsvo navodi kako se ovim sramotnim činom posebno vrijeđa sjećanje na žrtvu hrvatskih branitelja, a naročito obitelji poginulih i to na dvadesetu obljetnicu najvećeg stradanja hrvatskog naroda tijekom Domovinskog rata.

Svako narušavanje spomenika iz Domovinskog rata doživljavamo kao grubi nasrtaj na dignitet Domovinskog rata i u ratu izborenu samostalnost i slobodu Hrvatske, te tražimo od nadležnih institucija Republike Hrvatske da otkriju i kazne počinitelje, ističe Ministarsvo u priopćenju.

Komentari

registracija
12/11/11

Janko1979, 20.11.11. 11:42

nisam znao da je vosak neka super kiselina,koja moze da se krpom ocisti


registracija
28/4/10

Zvonko, 20.11.11. 18:39

Ovo čak više nije ni vijest nego svakodnevica a važnost iste je ravna nuli pa preporučam Nacionalu da ne kvari duh svojih poruka ovakvim provokacijama. Vidite da vas komentatori ignoriraju!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika