21.11.2011. / 14:52

Autor: Nacional.hr

Paravinja optužen za ubojstvo

Tereti ga se da se u jednom trenutku, vozeći prema Splitu, zaustavio u namjeri da sa maloljetnicom protiv njene volje uporabom sile ostvari spolni odnos. Kako u tome nije uspio, u cilju da onemogući otkrivanje djela, usmrtio ju je te se potom odvezao do područja jezera Brljan na rijeci Krki i bacio njeno tijelo preko ograde u rijeku, ističu iz DORH-a

photo: Ivica Galović/PIXSELL photo: Ivica Galović/PIXSELL Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv Dragana Paravinje zbog teškog ubojstva i pokušaja silovanja maloljetne Antonije Bilić, piše na stranicama Državnog odvjetništva.

Paravinja se tereti da je oko 10 sati 7. lipnja 2011. na cesti Split-Drniš upravljao tegljačem iz smjera Splita prema Zagrebu i dolaskom na križanje ceste Split-Drniš-Zagreb kod mosta na rijeci Čikoli ugledao Antoniju Bilić, koja je stopirala, nakon čega se kamionom okrenuo i stao te je povezao. Tereti ga se da se u jednom trenutku, vozeći prema Splitu, zaustavio u namjeri da sa maloljetnicom protiv njene volje uporabom sile ostvari spolni odnos. Kako u tome nije uspio, u cilju da onemogući otkrivanje djela, usmrtio ju je te se potom odvezao do područja jezera Brljan na rijeci Krki i bacio njeno tijelo preko ograde u rijeku, ističu iz DORH-a.

Nadalje, Paravinju se tereti da je oko 10 sati 28. lipnja 2010. na području Omiša, nakon što je prethodno na južnom dijelu Splita kod benzinske postaje Lukoil u tegljač kojim je upravljao primio autostopisticu, u jednom trenutku zaustavio kamion na zemljanom proširenju uz cestu u namjeri da s njom protiv njene volje ostvari spolni odnos. Budući da u svojoj namjeri zbog niza okolnosti nije uspio, usprkos prijetnjama i uporabljenoj sili, oštećenicu je oko 12,30 sati ostavio kod Šestanovca.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji pritvor temeljem.

Tijelo Antonije Bilić zasad nije pronađeno.

Vezane vijesti

Županijski sud zatražio nova vještačenja u slučaju Paravinje

Županijski sud zatražio nova vještačenja u slučaju Paravinje

Županijski sud u Šibeniku na današnjem ročištu protiv Dragana Paravinje, vozača kamiona optuženog za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 21.11.11. 23:16

Sve mi je jasno samo mi nedostaje glavna stvar-DOKAZ!Materijalni dokaz protiv Paravinje.Mišljenja sam ,na osnovu nekih pokazatelja,da je Paravinja zaista pravi kandidat za sumnjivca.Ali ako je sav posao policije odrađen tako da nemaju pravi materijalni trag,tada je posao odrađen jako jako loše.Toliko loše da će Paravinja biti možda i osuđen bez pravih dokaza.Nešto vrlo slično Sanaderu.Živi bili pa vidjeli.Ako je to Karamarkov reprezentativan i najprofesionalniji kadar,tada ima problema sa percepcijom profesionalnosti i reprezentativnosti.


registracija
2/12/09

gromco, 22.11.11. 12:45

na temelju kojeg dokaza???
bitch.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika