15.12.2011. / 13:46

Autor: Nacional.hr

KFC otvorio prvi restoran u Hrvatskoj

KFC će na hrvatskom tržištu voditi Robert Sztuka, koji posjeduje dragocjena iskustva u dovođenju KFC-a na nova tržišta

Jacek Trybuchowski na otvorenju restorana u ZagrebuJacek Trybuchowski na otvorenju restorana u ZagrebuPoznati lanac brze prehrane KFC otvorio je vrata svojeg prvog restorana u Hrvatskoj u Arena Centru. U sklopu ovog restorana KFC će osigurati radna mjesta za 30 zaposlenika, a brojka će se povećavati otvaranjem novih restorana u Hrvatskoj.

Prvi KFC restoran u Hrvatskoj svečano je otvorio Jacek Trybuchowski, direktor AmResta za Jugoistočnu Europu i tržišta u razvoju. Kompanija AmRest nositelj je franšize KFC-a za hrvatsko tržište. Prilikom otvorenja, Boris Slunjski, glavni upravitelj industrije mesa Koka d.d. (dobavljač KFC piletine u Hrvatskoj) izjavio je kako je sva piletina koju isporučuju u KFC proizvedena pod strogim nadzorom kako bi se ispunili visoki standardi koje KFC zahtijeva od svih svojih dobavljača. KFC će na hrvatskom tržištu voditi Robert Sztuka, koji posjeduje dragocjena iskustva u dovođenju KFC-a na nova tržišta.

Tijekom svečanog otvorenja, Trybuchowski izjavio je: "Iskreno vjerujemo kako će hrvatski građani prepoznati novi i bolji izbor koji im KFC donosi; mi nudimo svježu hrvatsku piletinu, koja nudi jedinstven okus zahvaljujući ručnoj pripremi i našem tajnom receptu. Mi smo razvojna kompanija. Započeli smo s jednim restoranom u Poljskoj, a danas upravljamo s više od 650 restorana u svijetu. Pomoću našeg pristupa "Sve je moguće", danas zapošljavamo više od 20.000 ljudi diljem svijeta te ćemo s istim pristupom u Hrvatskoj zasigurno otvoriti još KFC restorana."

KFC svakog dana u 109 zemalja svijeta posluži preko 12 milijuna potrošača u 15.000 restorana. KFC je međunarodno poznat po svježini svoje piletine pripremljene s istim tajnim receptom koji se sastoji od mješavine 11 biljaka i začina, koji je osnivač KFC-a, pukovnik Harland Sanders usavršio prije više od pola stoljeća

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika