20.12.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Nastasja Fišter i Marko Gajski: Ljubav je planula na setu Masterchefa

Za studenticu na Učiteljskoj akademiji i informatičara popularni kulinarski show bio je životna prekretnica: osim što se dokazali kao vrhunski amaterski kuhari, shvatili su da jedno za drugo gaje snažne emocije, pa danas zajedno žive, kuhaju i - uživaju

Dvoje mladih kuhara dobilo je priliku voditi kuhinju jednog poznatog hvarskog restorana, a Nastastja ovih dana na Novoj TV vodi svoj show 'Slatki Božić'Dvoje mladih kuhara dobilo je priliku voditi kuhinju jednog poznatog hvarskog restorana, a Nastastja ovih dana na Novoj TV vodi svoj show 'Slatki Božić'Bivši natjecatelji popularnog kulinarskog reality showa “Masterchef”, 22-godišnja Nastasja Fišter i 26-godišnji Marko Gajski, žive svoje snove. Rade ono što vole, a osim odlične reference za posao, show im je donio i – ljubav. Naime, Nastasja i Marko posljednjih su šest mjeseci u ljubavnoj vezi. “Meni je osobno, koliko god to zvuči kao kliše, “Masterchef” promijenio život u potpunosti. Doslovce naglavačke. Tražila sam način da nekom dokažem da znam, mogu i da želim kuhati”, kazala nam je Nastasja, a i Marko se složio: “Meni je 'Masterchef' također promijenio život jer sam ja potpuno promijenio struku. Ja sam, naime, diplomirao informatiku.” Ubrzo nakon završetka showa, Nastasja je dobila ponudu za posao poznatog hvarskog restorana. Iako nije dugo razmišljala, velika joj je želja bila da joj se Marko pridruži.

“Danas smo oboje zaposleni u restoranu 'Divino' u Hvaru. Mene su nakon 'Masterchefa' pozvali da radim, ja sam odmah preporučila Marka i to je bilo to. Sada vodimo kuhinju, imamo potpisan ugovor, tako da smo i iduće sezone tamo i jako smo sretni zbog toga”, rekla je Nastasja, inače studentica treće godine Učiteljskog fakulteta koja je zbog brojnih poslovnih obaveza morala pauzirati godinu. Ostvarili su joj se snovi i dobila je vlastiti kulinarski show "Slatki Božić" na Novoj TV koji se prikazuje tijekom Adventa, a sastoji se od pet emisija: “Bakin Božić”, “Dječji Božić”, “Božić u svijetu”, “Božićni doručak” te “Božićne torte”. U najslađoj emisiji Nastasja priprema brojne tradicionalne i suvremene slastice - od medenjaka, paprenjaka i šapa, preko fritula i roščića, do makovnjača i raznih torti.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika