21.12.2011. / 10:57

Autor: Totalsport

NHL: Pittsburgh prekinuo seriju Chicaga

Washington Capitalsi svladali su Nashville Predatorse na svom ledu s 4-1

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU najjačoj hokejaškoj ligi svijeta (NHL), u noći s utorka na srijedu, Pittsburgh Penguinsi prekinuli su seriju Chicago Blackhawksa od pet pobjeda ponajviše zahvaljujući Evgeniju Malkinu.

Iako su u Pittsburgh došli sa serijom od pet pobjeda u nizu Blackhawksi su poraženi s 3-2, a Malkin je bio asistent za sva tri pogotka domaćina. Realizatori upotrebljivih pakova bili su Chris Kunitz, James Neal i Tyler Kennedy. Chicago je i ovu utakmicu igrao bez kapetana Sidneyja Crosbyja koji je ponovno van leda zbog simptoma potresa mozga.

Washington Capitalsi svladali su Nashville Predatorse na svom ledu s 4-1. Najjače "igle" Capitalsa, Alex Ovečkin, Nicklas Backstrom i Aleksader Semin, bili su strijelci tri od četiri pogotka, dok je točku na i stavio Troy Brouwer. Jedini pogodak za goste postigao je Sergej Kostitsin koji je ujedno pokvario Michal Neuvirhtov "shoutout" (20 obrana) odnosno utakmicu bez primljenog pogotka. Capitalsi su pod novim trenerom Daleom Hunterom sada na omjeru pobjeda i poraza 5-5.

Spomenimo još da su New York Islandersi došli do druge uzastopne pobjede, nakon što su doživjeli četiri poraza u nizu, protiv Winnipeg Jetsa. Bilo je 2-1 za goste, ali tek nakon kaznenih udaraca.

NHL liga, utorak:

Washington - Nashville 4-1

New Jersey - New York Rangers 1-4

Ittawa - Buffalo 4-1

Pittsburgh - Chicago 3-2

Florida - Phoenix 1-2

Winnipeg - New York Islanders 2-3 (penali)

Calgary - Minnesota 2-1

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika