12.01.2012. / 12:23

Autor: Totalsport

NHL: Šesti poraz Pittsburgha u nizu

Vratar Capitalsa Tomaš Vokoun obranio je 30 udaraca i ostavio Pittsburgh prvi put ove sezone bez postignutog pogotka

Pittsburgh PenguinsPittsburgh PenguinsPogotkom Jasona Chimere u 16. minuti prve trećine hokejaši Washingtona su pobijedili Pittsburgh (1-0), nanijevši Penguinsima šesti poraz u nizu u NHL ligi.

Vratar Capitalsa Tomaš Vokoun obranio je 30 udaraca i ostavio Pittsburgh prvi put ove sezone bez postignutog pogotka. Penguinsima, koji i dalje igraju bez ozlijeđenog kapetana Sidneyja Crosbyja, ovo je najlošiji niz od 2006. kada su imali seriju od deset poraza.
Washington se, pak, nakon dva poraza u Kaliforniji i primljenih deset golova vratio na pobjedničku stazu. Capitalsima je ovo bila sedma domaća pobjeda u osam posljednjih utakmica.

U drugoj utakmici večeri New Jersey je kao gost u produžetku bio bolji od Edmontona (2-1). Zach Parise je zabio s igračem više u drugoj minuti dodatnog vremena i donio Devilsima treću pobjedu u zadnja četiri ogleda.

Ilja Kovaljčuk je s igračem manje donio vodstvo New Jerseyju u drugoj trećini, a kasnije je i asistirao Pariseu za pobjednički gol kojim su Devilsi preskočili Toronto na šestom mjestu Istočne konferencije.

Oilersima, za koje je jedini strijelac bio Aleš Hemsky, ovo je bio četvrti poraz u nizu.

NHL liga, srijeda:

Washington - Pittsburgh 1 -0

Edmonton - New Jersey 1-2, produžetak

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika