10.02.2012. / 20:05

Autor: Hina

The Cranberries na ovogodišnjem INmusic festivalu

Irska grupa The Cranberries, koja je vrhunac popularnosti imala devedesetih godina s hitom Zombie, potvrdila je nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu, objavio je danas organizator.

The CranberriesThe CranberriesIrska grupa The Cranberries, koja je vrhunac popularnosti imala devedesetih godina s hitom Zombie, potvrdila je nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu, objavio je danas organizator.

Prvi album izdali su 1993., no tek ih je izdavanje drugog albuma "No Need To Argue" na kojem se nalazi i veliki hit "Zombie" lansirao u zvjezdani mainstream, a album je dosegao dijamantne i platinaste naklade diljem svijeta. Osim megahita "Zombie", Cranberriesi su autori još hit singlova "Linger", "Dreams", "Salvation", "Animal Instinct", "Ode to my Family", "Just My Imagination", Promises", "When You're Gone", "Ridiculous Thoughts".

Izdali su pet albuma, svirali su zajedno sa Rolling Stonesima i i AC/DC na turnejama.

Posljednjih godina članovi Cranberriesa bavili su se pojedinačnim projektima, no kako je nedavno obznanila pjevačica Dolores O'Riordan, došlo je vrijeme kada su poželjeli ponovno svirati i snimati zajedno,

Nakon čitavog desetljeća, The Cranberries će 27. veljače izdati povratnički album "Roses".

Ovogodišnji, sedmi po redu INmusic festival održat će se 29. i 30. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Već ranije je objavljeno da je prvi potvrđeni izvođač ovogodišnjeg INmusica švedski bend Mando Diao kojima će to biti prvi dolazak u Hrvatsku.

Komentari

registracija
12/2/12

bruny, 13.02.12. 00:51

Želite da zaradite novac, ali ne želite ići na razgovore? Želite slobodu, ali Vam je potreban stabilan prihod? Želite ostati kući, a da Vam ne izostane zarada? Onda Vam je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možete zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imate više vremena, onda i više. Šta Vam je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo je već do Vas i Vašeg rada. Nije MLM. Za više informacija javite se na e-mail: brunoposao683@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika