13.02.2012. / 12:47

Autor: Nacional.hr

Neno Belan i Fiumens otopili snijeg i zagrijali publiku

Belanu se na pozornici pridružila i klapa Kampanel, TBF-ovci, Ex Mozartine ali i Massimo

Neno Belan i Fiumens i ove su godine ostvarili sve što su svojoj publici i obećali - tradicionalni trosatni koncert za zaljubljene u zagrebačkom Domu sportova, odlična atmosferu, a svojim ljubavnim hitovima toliko su zagrijali publiku da se čak i snijeg otopio oko dvorane Doma sportova. I baš kao što je bilo najavljeno, ovo je zaista bio jedan odličan koncert uoći Valentinova, a shvatio je to i jedan mladić koji je odmah na početku javno zaprosio svoju djevojku, i to uz pjesmu 'Vino noći'. Naravno djevojka je odmah pristala, a Neno je komentirao da se to uvijek događa na svim njegovim koncertima i da im od srca čestita.

Fiumensi su, naime, ovim koncertom na najbolji mogući način obilježili svojih 15 godina postojanja. Dodamo li tome i činjenicu kako je Neno Belan nedavno proslavio svoj 50. rođendan, time koncert dobiva višestruki jubilarni značaj.

Uz već poznat Nenin repertoar, te večeri pred prepunom dvoranom, prvi je puta izvedena i nova verzija pjesme 'Olujno more moje', koju je Neno, za potrebe novog kompilacijskog albuma 'Oceani ljubavi', izveo sa svojim prijateljima iz klape Kampanel. Uz klapu, Neni su se na pozornici pridružili i TBF-ovci koji su publiku dodatno digli na noge sa izvedbom pjesme 'Veseljko', Vana koja je se Neni pridružila u pjesmi 'Rijeka snova', a kojoj se u drugoj pjesmi 'Do posljednjeg daha' pridružio i djevojački zbor Ex Mozartine, ali i Massimo, koji je i samom Neni došao kao gost iznenađenja. Iako Massimo zbog poslovnih obaveza nije sa sigurnošću mogao potvrditi svoj dolazak, potrudio se iznenaditi svog prijatelja i kolegu te su zajedno izveli njihov hit 'Zar više nema nas'.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika