13.02.2012. / 13:24

Autor: Totalsport

Wolverhampton otpustio trenera McCarthyja

Kap koja je prelila čašu bio je domaći poraz tijekom vikenda od West Bromwicha

Mick McCarthy (Wikipedia)Mick McCarthy (Wikipedia)Mick McCarthy više nije trener engleskog premierligaša Wolverhamptona. Odlučili su tako čelnici tog kluba uz obrazloženje "morali smo raskinuti ugovor jer je forma našeg kluba iznimno slaba".

U posljednje 22 utakmice Premiershipa Wolverhampton je uhvatio samo 14 bodova, te se trenutačno nalazi u zoni ispadanja. Na 18. je mjestu s jednim bodom više od pretposljednjeg Boltona, te dva više od zadnjeg Wigana.

Kap koja je prelila čašu bio je domaći poraz tijekom vikenda od West Bromwicha. Bilo je čak 5-1 za goste.

Inače, ovaj 53-godišnji strateg je preuzeo Wolverhampton 2006. godine dok je klub bio daleko od Premiershipa, ali ga je tamo uveo 2009. godine. Bio je i izbornik Irske, a osim u Wolverhamptonu, radio je u Millwallu i Sunderlandu.

Terry Connor, dosadašnji pomoćnik, barem je privremeno došao na dužnost prvog trenera Wolverhamptona, ali će klub vjerojatno uskoro pronaći i, nadaju se, dugotrajnije trenersko rješenje.

Vezane vijesti

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Fenerbahçe raskinuo sa Spahijom

Hrvatski strateg Neven Spahija od ponedjeljka više nije trener turskog košarkaškog kluba Fenerbahçe. Tu je vijest na svojoj službenoj internetskoj… Više

Komentari

registracija
12/2/12

bruny, 13.02.12. 14:38

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada?Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajuci.Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-1000$ tjedno. brunoposao683@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika