09.03.2012. / 12:02

Autor: Totalsport

Newcastle bez Løvenkrandsa do kraja sezone

Nismo još sigurni, ali definitivno je istegnuće, a moguće i puknuće mišića, što je veliki udarac za njega s obzirom na istek ugovora i sve - rekao je Pardew

Peter Løvenkrands (Wikipedia)Peter Løvenkrands (Wikipedia)Prema svemu sudeći za danskog napadača engleskog Premierligaša Newcastlea Petera Løvenkrandsa (32) sezona je završena.

Da nekadašnji danski nogometni reprezentativac neće zaigrati do kraja sezone, kada mu uostalom istječe ugovor sa "svrakama", dao je nalsutiti menadžer Alan Pardew.

- Imamo zaista loše vijesti. Peter Løvenkrands je teže ozlijedio zadnju ložu. Nismo još sigurni, ali definitivno je istegnuće, a moguće i puknuće mišića, što je veliki udarac za njega s obzirom na istek ugovora i sve - rekao je Pardew za igrača koji boje Newcastlea brani od 2009. godine.

Ove je sezone Løvenkrands skupio ukupno 13 nastupa u svim natjecanjima, od čega devet u Premiershipu. Zabio je tri gola, sva tri u Carling Cupu.

Vezane vijesti

New York bez Henryja mjesec dana

New York bez Henryja mjesec dana

Legendarni francuski napadač Thierry Henry, igrač New York Red Bullsa, zbog ozljede desne zadnje lože izostat će u sljedeća tri do četiri tjedna.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika