24.03.2012. / 12:01

Autor: Totalsport

Curbishley: Modrić je u Chelseaju mogao završiti loše kao i Parker

Hrvatskog je nogometaša, podsjetimo, prošlo ljeto silno želio tadašnji Chelseajev menadžer Andre Villas-Boas, ali predsjednik "spursa" Daniel Levy nije dozvolio transfer

Luka ModrićLuka ModrićLuka Modrić bi u Chelseaju možda završio jednako neuspješno kao svojedobno njegov današnji suigrač Scott Parker, mišljenje je engleskog nogometnog trenera Alana Curbishleyja.

Iskusni 54-godišnji stručnjak, koji je trenutno bez posla, trenirao je Parkera u Charltonu i West Hamu. U siječnju 2004. ga je prodao Chelseaju u kojem se zadržao 18 mjeseci tijekom kojih je odigrao samo 15 utakmica u Premierligi. Za Parkera je bilo nezgodno što ga je na Stamford Bridge doveo tadašnji menadžer Claudio Ranieri koji je vrlo brzo dobio otkaz. Novi šef Jose Mourinho nije volio danas 31-godišnjeg veznjaka koji je 2005. otišao u Newcastle, a dvije godine kasnije i u West Ham gdje se ponovno ujednio s Curbishleyjem. Lani je pojačao Tottenham u kojem odlično surađuje s Modrićem.

Hrvatskog je nogometaša, podsjetimo, prošlo ljeto silno želio tadašnji Chelseajev menadžer Andre Villas-Boas, ali predsjednik "spursa" Daniel Levy nije dozvolio transfer.

- Tottenham je napravio fantastičan posao zadržavanjem Modrića. A i sam Modrić je dobro prihvatio situaciju. U Chelseaju je mogao doživjeti isti scenarij kao Parker - da ga menadžer koji ga je doveo dobije otkaz nakon osam mjeseci. Na isti su način stvari otišle u krivo Scottu - istaknuo je Curbishley za Express.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika