Objavljeno u Nacionalu br. 854, 2012-03-27

Autor: Marko Biočina

S Pantovčaka na posao

I Josipovićeva savjetnica nelegalno u ministarstvu

Po Zakonu, za takav bi neopravdani izostanak trebale dobiti izvanredni otkaz, ali ne kaže se bez vraga da se "iz javne službe odlazi samo u grob ili penziju". Dobri običaji se ne mijenjaju...

Ivo JosipovićIvo JosipovićOsim, prema tvrdnjama sindikata, nezakonitog postavljanja Dubravke Marušić na čelo sektora za djecu i podršku obitelji u Ministarstvu socijalne politike, o čemu je Nacional izvijestio u prošlom broju, problematično je i dovođenje Silvane Mustapić na mjesto šefice kabineta potpredsjednice Opačić.

Naime, iako je Mustapić već dva mjeseca na novoj dužnosti kod potpredsjednice Opačić, na službenoj web stranici predsjednika Republike Hrvatske još uvijek se navodi kao pomoćnica savjetnice predsjednika za društvene djelatnosti. I Mustapić, kao i Marušić, do daljnjega kod potpredsjednice Opačić zapravo rade "na crno", bez rješenja za svoj novi posao, jer još nije donesen Pravilnik o unutarnjem radu Ministarstva, a na svojim pravim radnim mjestima se ne pojavljuju već dva mjeseca.

Po Zakonu, za takav bi neopravdani izostanak trebale dobiti izvanredni otkaz, ali ne kaže se bez vraga da se "iz javne službe odlazi samo u grob ili penziju". Dobri običaji se ne mijenjaju...

Komentari

registracija
15/2/06

SigaZG, 27.03.12. 00:07

hehehhehehe,u ovoj državi je izgleda sve nelegalno,pa i sama država je nelegalna !


registracija
19/7/11

bubba, 27.03.12. 00:29

i to su sve odreda pravnik do pravnika kojima je kršenje zakona nešto najnormalnije.


registracija
30/11/10

jato, 27.03.12. 08:09

Ma to novinari izmišljaju, prvo afera zamp a sad i ovo, lažu li ti govnari novinari,....;)


registracija
26/2/12

okvardz, 27.03.12. 10:11

LJUDI MOJI KOJA BI BUDALA BIO IVO DA NE MISLI SAMO NA SEBE. TA NE BAVI SE POLITIKOM RADI NAS. OVO MU JE JEDINA ŠANSA DA SE BEZ RADA OBOGATI.IZVOLITE BUDITE I VI PREDSJEDNICI DRŽAVE.KAO DA SE JE LAKO USPETI.SAD JE NA VRHU SVIRA, DOK MU PUSIĆKA PJEVA A MI IMA DA SLUŠAMO TU GLAZBU I DA APLAUDIRAMO I HVALIMO JE DOK SU NA VLASTI.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 27.03.12. 10:14

ja sam potpuno sigurna da Silvana Mustapić jako doprinosi hrvatskoj konkurentnosti u svijetu, i da u uredu predsjdnika koristi veliko i jednistveno tručno znanje koje je stekla dogogodišnjim studiranjem.

Sa Silvanom Mustapić nije bilo baš nikakve koristi od ureda predsjednika, bez Silvane Mustapić neće biti nikakve koristi od ured predsjednika. Silvana košta HR kao dva liječnika mjesečno.

Hrvatsko pravosuđe će i dalje ostali smijurija za čitav svijet, sramota i uteg oko vrata svoj hrvatskoj privredi. Bravo predsjedniče Pravda, neka pravna država čini svoj posao.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika