03.04.2012. / 07:00

Autor: Dora Juras

Jelena Orešković: Hermidas i ja priželjkujemo još jednu bebicu

Bivša manekenka govori o svom životu u Parizu, kamo se preselila zbog ljubavi prema poduzetniku Hermidasu Atabeykiju s kojim ima curicu Pantheu; otkriva kako se prvih pet mjeseci nakon što je rodila borila s hormonima i brigom o bebi, ali sad je, kaže, najgore iza nje pa uživa sa zaručnikom i djetetom

“Jako mi je lijepo, brzo sam se prilagodila. Možda zato što sam odmah zatrudnjela pa mi beba ne ostavlja mnogo slobodnog vremena. Potpuno sam posvećena njoj”, kaže 33-godišnja Jelena Orešković“Jako mi je lijepo, brzo sam se prilagodila. Možda zato što sam odmah zatrudnjela pa mi beba ne ostavlja mnogo slobodnog vremena. Potpuno sam posvećena njoj”, kaže 33-godišnja Jelena OreškovićPosjet prijateljici koja je tada živjela u Parizu za bivšu manekenku Jelenu Orešković bio je sudbonosan. Prijateljica zbog obaveza nije mogla doći po nju na aerodrom pa je poslala prijatelja, francuskog dizajnera iranskog podrijetla Hermidasa Atabeykija. Tu večer zajedno su s društvom bili na večeri, pa idućeg dana na ručku... Njoj je odgovaralo njegovo društvo, njemu njezino, nisu mogli prestati razgovarati i ubrzo se rodila - ljubav. Jelena je, vrativši se u rodni Zagreb, brzo spakirala kofere i cijeli svoj život preselila u Pariz, gdje živi već nešto više od godinu dana.

“Jako mi je lijepo, brzo sam se prilagodila. Možda zato što sam odmah zatrudnjela pa mi beba ne ostavlja mnogo slobodnog vremena. Potpuno sam posvećena njoj”, kaže 33-godišnja majka osmomjesečne djevojčice Panthee, koja joj je potpuno promijenila život. “Ne možeš se pripremiti za majčinstvo. Baš sam nedavno rekla prijateljici koja je trudna da će joj svi govoriti razne stvari, ali da ne može ni pojmiti što to znači dok ne postane majka. Nitko ti ne može dočarati koliko je to teško i prelijepo u isto vrijeme”, priznala je Jelena i dodala da joj je prvih pet mjeseci bilo iznimno teško. Kako joj je Panthea prvo dijete, sve joj je bilo novo, nije znala zašto stalno plače i trebalo joj je vremena da shvati da to nije ništa strašno, nego da bebe tako komuniciraju.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika