03.04.2012. / 07:00

Autor: Dora Juras

Ana Stunić: Ma ja sam prava sreća za svog dečka

30-godišnja voditeljica govori kako se snalazi u emisiji "IN magazin" u koju je prešla nakon što je gotovo pet godina vodila "Red Carpet"a priznaje i da ima i novog dečka - posljednja dva mjeseca je u vezi s brand menadžerom Ivom Tudorićem te otkriva kako je sretna i zaljubljena

"Ja bih sebe okarakterizirala kao jednostavno kompliciranu. To znači da sam u nekim stvarima jednostavna, a u nekima komplicirana. Ne mogu bolje objasniti kakva sam", kaže Ana Stunić"Ja bih sebe okarakterizirala kao jednostavno kompliciranu. To znači da sam u nekim stvarima jednostavna, a u nekima komplicirana. Ne mogu bolje objasniti kakva sam", kaže Ana StunićNesuđena kemičarka, voditeljica Ana Stunić, sredinom prošlog mjeseca zamijenila je radno mjesto s Nikolinom Pišek. Naime, Ana, koja je gotovo pet godina uz Daniela Delalea vodila popularnu emisiju "Red Carpet", u sklopu proljetne sheme Nove TV prešla je u dnevnu emisiju "IN magazin" u kojoj se pridružila Miji Kovačić i Ivi Perkušiću, a Nikolina Pišek postala je nova voditeljica "Red Carpeta". Osim toga, manje je poznato da ova 30-godišnjakinja radi kao community menadžerica za društvene mreže za cijelu Novu TV, glumi, obožava pjevati, kuhati i - ima novog dečka. Iako ju se, nakon što je prije godinu dana prekinula šestogodišnju vezu s šibenskim web dizajnerom Vedranom Gulinom, povezivalo s mnogim muškarcima, Ana Stunić tek je sada priznala svoju novu ljubavnu vezu. Njezin odabranik je 30-godišnji brand menadžer Ivo Tudorić s kojim je u vezi dva mjeseca.

EXTRA: Nedavno ste “Red Carpet” zamijenili “IN magazinom”, odgovara li vam to?

- Jako mi to odgovara jer sam, nakon gotovo pet godina, samostalna, i dalje sretna i vesela. “In magazin” je dnevna varijanta lifestyle emisije što mi baš odgovara. Smatram da je nakon toliko vremena nekako prirodno promijeniti posao, pa sam ga promijenila i ja. Nikolina Pišek sjajno funkcionira u “Red Carpetu”, a na gledateljima “IN magazina” ostavljam da prosude kako sam se ja snašla. Vjerujem da se na meni vidi koliko uživam.

EXTRA: Pustili ste suzu kada ste odlazili iz “Red Carpeta”, zašto?

- Kada je na početku emisije Daniel najavio da nam je ovo zadnje zajedničko vođenje, sve se spontano dogodilo, baš kao i moje suze. Bila sam uvjerena kako ću prestati plakati. Pokušala sam snimati bez suza, ali naprosto nije išlo. To su emocije jer sam prihvatila početak jedne ere zbog koje sam radosna, ali sam nekako morala i obilježiti završetak one prethodne. Gledatelji mi nisu zamjerili iskrenost i prirodnosti. Hvala im na tome.

EXTRA: Jeste li i inače emotivna osoba?

- Jesam, emotivka sam. Puštam suze kada mi je nešto bitno. Nisam nikada razmišljala o učestalosti svog plakanja, ali ne bih rekla da sam plačljivica.

EXTRA: Kako su vaši roditelji i prijatelji reagirali na novi angažman?

- Bili su se navikli na mene u jednom terminu u kojem su me gledali godinama, ali nakon što su pogledali “IN magazin” rekli su mi kako odlično funkcioniram, kao da to radim oduvijek. Bilo je vrijeme za promjene.

EXTRA: Što mislite kakva ste prijateljica?

- To biste trebali pitati moje prijateljice. Trudim se biti dobra, znači da sam tu kad me trebaju, da sam uz njih što god da se dogodi. Mislim da je to najbitnije.

EXTRA: A djevojka?

- A, to biste trebali pitati moje bivše dečke. Valjda sam dobra. Ja bih sebe okarakterizirala kao jednostavno kompliciranu. To znači da sam u nekim stvarima jednostavna, a u nekima komplicirana. Ne mogu bolje objasniti kakva sam.

EXTRA: Odnedavno ste u ljubavnoj vezi, s Ivom Tudorićem, čime vas je osvojio?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika