15.04.2012. / 09:46

Autor: Hina

Snimat će se nastavak filma Sin City

Filmski režiser Robert Rodriguez i autor stripova Frank Miller, koji su 2005. godine postigli veliki uspjeh filmom "Sin City", ponovno rade zajedno na pripremi nastavka tog filma koji će se zvati "Sin City: A Dame to Kill For", objavili su američki mediji.

Robert RodriguezRobert RodriguezFilmski režiser Robert Rodriguez i autor stripova Frank Miller, koji su 2005. godine postigli veliki uspjeh filmom "Sin City", ponovno rade zajedno na pripremi nastavka tog filma koji će se zvati "Sin City: A Dame to Kill For", objavili su američki mediji.

Po listu Hollywood Reporter, projekt je dobio odobrenje producenata, a snimanje bi trebalo početi ovog ljeta u Teksasu.

"Već odavno priželjkujem mogućnost ponovne suradnje s Frankom Millerom i povratka u svijet koji je on stvorio. Naša je želja, međutim, bila da dobijemo nešto izvanredno, nešto što će nadmašiti sva očekivanja obožavatelja", kazao je Rodriguez, istučući da će novi film svakako opravdati sedmogodišnje čekanje.

Nastavak će biti ekranizacija još jednog Millerovog stripa iz serijala "Sin City", u kojem glavni junak Dwight Mccarthy zapada u nevolje, pokušavajući pomoći svojoj bivšoj djevojci.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika