22.05.2012. / 11:35

Autor: Totalsport

NHL: Devilsi izjednačili

Najveće nevolje su počele u posljednjoj trećini kada je vratara Martina Brodeura udario njegov nekadašnji suigrač Michael Rupp

Martin Brodeur (Reuters)Martin Brodeur (Reuters)Hokejaši New Jerseyja izjednačili su na 2-2 protiv New York Rangersa u finalu Istočne konferencije NHL lige. U ponedjeljak su slavili na svome ledu s 4-1 u još jednoj utakmici koju su obilježile tenzije među igračima.

Susjedski derbi više je puta ove sezone bio zasjenjen tučnjavama igrača, a sve se ponovilo i u četvrtom ogledu finalne serije Istoka. Najveće nevolje su počele u posljednjoj trećini kada je vratara Martina Brodeura udario njegov nekadašnji suigrač Michael Rupp. Umiješalo se potom još nekoliko igrača, a sve je rezultiralo desetominutnim isključenjima Ruppa, Stua Bickela (Rangers) i Ryana Cartera (Devils). Još u prvoj trećini su se potukli Ryan McDonagh (Rangers) i Adam Henrique (Devils), a žestoko su se pred kraj dvoboja posvađali i treneri Peter DeBoer i John Tortorella.

Kad se radi o sportskom dijelu utakmice, junak je bio kapetan Devilsa Zach Parise s dva pogotka i asistencijom. Domaći su velik dio posla obavili već u prvoj trećini u kojoj su nakon 12 minuta vodili pogocima Brycea Salvadora i Travisa Zajaca. Parise je u posljednjoj dionici povećao prednost, a jedini je strijelac za Rangerse bio Ruslan Fedotenko.

Peta utakmica serije na rasporedu je u srijedu u Madison Square Gardenu.

NHL doigravanje, finale Istočne konferencije:

New Jersey - New York Rangers 4-1

(serija je izjednačena na 2-2)

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika