30.05.2012. / 16:53

Autor: Hina

'Ne bojim se daljih odlazaka iz HDZ-a'

Novoizabrani predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas kako se, nakon prelaska Josipa Salapića iz HDZ-a u HDSSB, ne boji daljnjih odlazaka iz HDZ-a.

Tomislav KaramarkoTomislav KaramarkoNovoizabrani predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas kako se, nakon prelaska Josipa Salapića iz HDZ-a u HDSSB, ne boji daljnjih odlazaka iz HDZ-a.

„Stranka je čvrsta i stabilna i novo vodstvo je u komunikaciji s bazom. Raspoloženje je svakog dana sve bolje i vraća se samopouzdanje“, ocijenio je Karamarko dodavši kako je stranka na dobrom putu. „Mi već sad radimo planove za vladu u sjeni i radne skupine, a radimo planove i za rekonstrukciju našeg rada u saboru jer nismo zadovoljni“, rekao je novinarima u Hrvatskom saboru Karamarko.

“Salapić je otišao i sigurno će biti priča da odlazi ovaj, pregovara onaj. Možda i mi s nekim pregovaramo“, rekao je novi predsjednik HDZ-a dodajući kako se HDZ konsolidira, a sliježe se i prašina nakon stranačkih izbora. „Ovakve priče i nuspojave koje se javljaju su normalne“, ustvrdio je dodavši kako će biti još takvih kalkulacija i priča.

Upitan prekida li se koalicija s HGS-om Željka Keruma Karamarko je kazao kako koalicije nisu vječiti brakovi.

„Središnjica stranke se neće petljati što će se u Varaždinu odlučiti. Mi ćemo podržavati što baza bude predlagala“, rekao je.

Novoizabrani predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko potvrdio je novinarima kako se danas našao s Vladimirom Šeksom, ali i da nisu razgovarali o njegovoj sudbini potredsjednika Hrvatskog sabora. “Razgovarali smo o situaciji u stranci, komentirali smo malo izbore i ocijenili da su ovo bili najdemokratskiji po najvišim demokratskim standardima sprovedeni izbori“, ustvrdio je Karamarko dodavši kako će o potredsjedničkim mjestima u Saboru odlučivati Predsjedništvo stranke.

Upitan računa li na Vladimira Šeksa, Karamarko je uzvratio „Apsolutno! On ima veliko iskustvo i najjači je zanatlija u smislu saborskih procedura i sigurno da će se takve stvari uzimati u obzir pri odlučivanju“.

Poručio je i kako „nema rezanja i neće biti prelamanja preko koljena. Imperativ svih imperativa je jedinstvo stranke“.

Na pitanje jesu li Jadranka Kosor i Vladimr Šeks spremni na suradnju Karamarko je rekao kako su oni svjesni da stranka mora ostati jedinstvena. „Kad se smire strasti i kada se utišaju i pobjedničke i gubitničke taštine sve će to doći na svoje u kratkom roku“, mišljenja je Karamarko.

O tome ima li mjesta za Jadranku Kosor u njegovoj ‚vladi u sjeni‘ Karamarko je kazao kako to „nije tipična vlada u sjeni i nema ministra u sjeni“.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
24/3/10

bagsy, 30.05.12. 19:35

Citat: Upitan računa li na Vladimira Šeksa, Karamarko je uzvratio „Apsolutno! On ima veliko iskustvo i najjači je zanatlija u smislu saborskih procedura i sigurno da će se takve stvari uzimati u obzir pri odlučivanju“.

Dobro da mu nije izletjelo da je šeks najveći meštar u saboru.


registracija
30/11/10

jato, 30.05.12. 20:32

Živjela desnica,idemo, povedimo ovaj napačeni narod u oslobođenje od partizanske ideologije....


registracija
6/4/12

elem, 30.05.12. 20:56

. Samo sa takvima koji mogu na brzinu okrenuti kaput možemo u bolji život.


registracija
24/7/11

mrvek, 30.05.12. 21:23

jato daj prvo budi pismen i nauči razliku između Č i Ć pa onda piši. Sram te bilo!!! LOPOVI.


registracija
30/6/09

jebivjetar, 30.05.12. 22:27

Jato je pravi predstavnik desnice. Nepismen, primitivan i mnogooo glup ! Kara Marko -HDZ ! He !


registracija
30/11/10

jato, 31.05.12. 08:55

mrvek i jebivjetar
posrbljeni crveni kmeri


registracija
6/4/12

elem, 31.05.12. 09:04

Gdje su partizani? Gdje su crveni?
Zapravo partizane sam vidjela na groblju a ove crvene u HDZ-u. I to sam stavila očale da budem potpuno sigurna u ono što vidim.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika