01.06.2012. / 13:11

Autor: Nacional.hr

Hrvatska pošta otvorila nove urede 'Pošta&more'

Ovim projektom Hrvatska pošta upotpunjuje i prilagođava ponudu sezonskih poštanskih ureda te je cilj da se u budućnosti što veći broj ureda uz more prilagodi novom dizajnu

Hrvatska pošta danas je otvorila svoj prvi poštanski ured obogaćen novim brendom Pošta&more koji uključuje prepoznatljivi vizualni identitet i široku ponudu za sve korisnike na odmoru bili oni domaći ili strani državljani. Sezonski poštanski ured prilagođen je potrebama turista kao primarnih korisnika te je smješten u centralnom dijelu turističkog naselja Zelena Laguna u Poreču, a za brojne korisnike bit će otvoren svaki dan od 9-22 sata.

Kako bi velikom broju posjetitelja koji će godišnji odmor provesti upravo u turističkom naselju Zelena Laguna osigurali najbolje iz Hrvatske pošte za njih će biti otvoren sezonski poštanski ured s radnim vremenom prilagođenim upravo njima. Koncept dodatnog brenda Pošta&more podrazumijeva dvostruku simboliku. Grafički elementi sunca i mora podsjećaju na lokaciju poštanskog ureda dok se engleskim čitanjem riječi „more" (više, još) prepoznaje koncept dodane vrijednosti, „više od Pošte". Povećani asortiman robe i produljeno radno vrijeme ovog sezonskog poštanskog ureda ponudit će svim korisnicima ono što im treba za ugodno ljetovanje, a dizajn opreme omogućit će im razgledavanje ponuđenih predmeta po principu samoposluge. Darovni program, sve za plažu, strane i domaće tiskovine i knjige, asortiman za igru i razonodu uz more, nakit, grickalice, suveniri, rukotvorine i ostali autohtoni hrvatski proizvodi samo su dio bogate ponude.

Ovim projektom Hrvatska pošta upotpunjuje i prilagođava ponudu sezonskih poštanskih ureda te je cilj da se u budućnosti što veći broj ureda uz more prilagodi novom dizajnu. Novim vizualnim identitetom i bogatom ponudom Hrvatska pošta osigurat će pouzdanu i raznovrsnu uslugu svima koji se odluče svoj godišnji odmor provesti upravo na našoj obali.

Vezane vijesti

Hrvatska pošta u akciji 'Pisma kažu više'

Hrvatska pošta u akciji 'Pisma kažu više'

Normal 0 21 false false false HR X-NONE X-NONE Kada je George Clooney prije deset godina odlučio režirati film „Ispovjedi opasnog uma“ odlučio je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika