21.06.2012. / 16:00

Autor: Totalsport

Srna: Zašto se uvijek velike gura naprijed?

- Mislim da smo na savršeni način pokazali kako treba igrati protiv Španjolske

Darijo Srna (Reuters)Darijo Srna (Reuters)Gotovo cijela nogometna Europa je složna u tome da je njemački sudac Wolfgang Stark prilično oštetio Hrvatsku u utakmici Europskog nogometnog prvenstva protiv Španjolske.

Propustio je Stark svirati dva jedanaesterca za Hrvatsku, te je umnogome usmjerio tijek ogleda kojeg je na kraju dobila Španjolska 1-0 i time se, umjesto Bilićevih izabranika, plasirala u četvrtfinale. Sve je još jednom, za engleski Daily Star, ponovio hrvatski kapetan Darijo Srna.

- Mislim da smo na savršeni način pokazali kako treba igrati protiv Španjolske. No, nismo računali da ćemo protiv sebe imati i suca - rekao je Srna i dodao:

- Da, i Italija je pokazala kako se uspješno može igrati protiv njih.

Srna je dodao da Španjolska mora nešto ozbiljno mijenjati u svojoj igri, jer ovako neće biti prvak Europe.

- Neće biti sigurno, bude li ovako igrala. Upadat će i dalje u probleme, a nisam siguran da će uvijek imati zaštitu sudaca kao protiv nas. Ali, mene stvarno muči zašto suci stalno staju u zaštitu velikih, a ne i onih drugih reprezentacija. Ali, isto tako, Hrvatska je zadnjih šest godina stalno među deset najboljih u Europi. Dakle, mi nismo mali, ali ipak nismo u istoj rečenici kao Španjolska - završio je 30-godišnji Srna.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

registracija
4/6/12

Mesić, 21.06.12. 17:32

Šuti ti bosanac.


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 21.06.12. 20:39

prikljucite se Akciji-BANANA za UEFU i Platinija,,posaljite po jednu BANANU na adresu UEFE iz PROTESTA....


registracija
20/6/12

tonimona, 21.06.12. 23:32

šupak od francuza je hrvate prozvao šupcima zbog banane i bakljade, a ruse nije prozvao šupcima nakon što su, dokazano, bacali baklje u teren i masakrirali volontere, da mu šupci u moskvi ne bi obustavili dostavu plina pa da im se šupci šupaka u uefi i fifi ne smrznu. šupak jedan neoprani.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika