27.06.2012. / 14:12

Autor: Nacional.hr

Omiljeno ljetno štivo u džepnom obliku

Naslovi poput ''Tajne'', ''Kraljevstva snova'', ''Nevine vatre'', ''Šminkerice'', ''Zlatne djevojke'', ''Katedrale mora'' i ''Najboljeg komada'' iz džepne biblioteke omogućiti će čitateljima bijeg iz gradske vreve ili pustolovinu na morskoj obali

Mozaik knjiga predstavila je najnoviju kampanju džepne biblioteke nakladničke kuće Mozaik knjiga pod nazivom ''Veličina je bitna i točka!''. Vodeći se poznatom krilaticom Mozaik knjiga je za sve željne dobrog štiva u ovim vrućim ljetnim danima pripremio prave poslastice u džepnom obliku.

Omiljene bestselere i novitete sada je moguće pronaći u manjem formatu po posebno povoljnim cijenama. Naslovi poput ''Tajne'', ''Kraljevstva snova'', ''Nevine vatre'', ''Šminkerice'', ''Zlatne djevojke'', ''Katedrale mora'' i ''Najboljeg komada'' iz džepne biblioteke omogućiti će čitateljima bijeg iz gradske vreve ili pustolovinu na morskoj obali.

Ako volite priče o zabranjenim ljubavima između potpunih suprotnosti koje se unatoč svim silama i situacijama koje ih razdvajaju i dalje privlače, ''Kraljevstvo snova'', ''Tajna'' i ''Nevina vatra'' sigurno će vas osvojiti u dahu. Ako vas privlače intrige kroz koje prolaze bogati i slavni u potrazi za srećom i smislom života, likovi ljubavnih romana Susan Elzabeth Phillips povest će vas na svoj turbulentni put od vrha do dna i natrag.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika