Objavljeno u Nacionalu br. 384, 2003-03-26

Autor: Nacionalova redakcija

Novi posao nesuđenog predsjednika SAD-a

Al Gore postao direktor u Appleu

Bivši američki potpredsjednik i predsjednički kandidat Al Gore našao je posao u računalnoj kompaniji Apple ComputerBivši američki potpredsjednik i predsjednički kandidat Al Gore našao je posao u računalnoj kompaniji Apple ComputerBivši američki potpredsjednik i predsjednički kandidat Al Gore nakon napuštanja politike prvi posao našao je u računalnoj kompaniji Apple Computer. Gore je prošlog tjedna izabran za šestog člana upravnog odbora Applea. U kompaniji drže kako će Gore biti izvrstan direktor i počašćeni su što je za svoje prvo radno mjesto u privatnom sektoru izabrao upravo Apple. Gore je inače kao član Kongresa rano prepoznao potencijal Interneta i pokazao interes za kompjutersko umrežavanje. Naime, nakon što je potaknuo uvođenje Interneta u školske učionice 1999. kritizirali su ga kako je u tu svrhu podigao neprimjerene kredite.
Nakon poraza na predsjedničkim izborima 2000., Gore je postao gost profesor na University of California u Los Angelesu, Fisk University i Middle Tennessee State University. U izjavi nakon imenovanja članom upravnog odbora Gore je istaknuo kako je osobito impresioniran novim Mac OS X operativnim sistemom.

Vezane vijesti

Al Gore: Arktički snježni pokrov nestat će za 5 do 7 godina

Al Gore: Arktički snježni pokrov nestat će za 5 do 7 godina

Borac protiv klimatskih promjena Al Gore rekao je na UN-ovoj klimatskoj konferenciji u Kopenhagenu kako novi podaci pokazuju da bi ledeni pokrov na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika