05.12.2006. / 10:00

Autor: Lucija Božić

Lindsay Lohan ide na sastanke anonimnih alkoholičara

Njena glasnogovornica je potvrdila kako Lindsay traži pomoć i dodao kako će to biti spori proces, ali da je to vrlo pozitivna stvar.

U zadnje vrijeme se ludo zabavljala s Britney Spears i Paris HiltonU zadnje vrijeme se ludo zabavljala s Britney Spears i Paris HiltonLindsay Lohan počela je ići na sastanke anonimnih alkoholičara kako bi uspjela obuzdati konzumiranje velikih količina alkohola po noćnim klubovima. Njena glasnogovornica je potvrdila kako Lindsay traži pomoć i kako će to biti spori proces, ali vrlo pozitivan. Glasnogovornica je pozvala medije da ne prate Lindsay Lohan na sastanke anonimnih alkoholičara jer bi to negativno utjecalo na nju. Ovo priopćenje je izdano samo nekoliko dana nakon što se Lindsay pridružila Britney Spears i Paris Hilton u kasnonoćnim zabavama. U međuvremenu novine USA Today su objavile vijest kako je doktor hitno pozvan u njenu sobu 12. studenog kada se navodno predozirala. Lindsay Lohan, stara 20 godina, priznaje da je doktor bio pozvan u njenu sobu, ali ne iz razloga što se predozirala.

Fotogalerija

  • Iako ima tek 20 godina slavna je po svojim noćnim izlascima više nego po svojim filmovima
  • U zadnje vrijeme se ludo zabavljala s Britney Spears i Paris Hilton
  • Jedno vrijeme je patila i od anoreksije
  • Lindsay Lohan krenula je na satanke anonimnih alkoholičara

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika