01.02.2007. / 18:42

Autor: Ana Kirin

SUKOB INTERESA

Vesna Škare-Ožbolt zbog face-liftinga prijavljena Povjerenstvu

Jagoda Majska Martinčević iz HDZ-a prijavila je saborskom Povjerenstvu za sukob interesa Vesnu Škare-Ožbolt zbog neprijavljivanja njenog face-liftinga. Prijava je upućena Povjerenstvu jer se radi o većem novčanom iznosu koji je ostao neprijavljen, javlja u četvrtak 1. veljače portal javno.hr.

"Čudim se i žao mi je što se jedna intelektualka spustila na tu razinu, umjesto da je zadovoljna što izgledam sve bolje i bolje" komentirala je Vesna Škare-Ožbolt te napomenula kako ne zna što se događa sa HDZ-om, ali da je očito da su postali očajni. "Neka Povjerenstvo slobodno dođe i prebroji sve moje bore na licu, neka stave u imovinsku karticu broj mojih bora i na kraju mandata provjere da li se taj broj bora smanjio ili povećao", rekla je bivša ministrica pravosuđa za javno.hr. Na kraju je poručila kako će, ako ikad bude stavljala piercing u pupak i ako bude vrijedniji od Sanaderova sata, to svakako prijaviti Povjerenstvu.

Vezane vijesti

Rošada mjesta Čačić - Pusić

Rošada mjesta Čačić - Pusić

Ono što je Nacional najavio prije više od dva mjeseca trebalo bi se, prema svim najavama, i ostvariti u subotu, 9. veljače, na sjednici Središnjeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika