05.03.2007. / 15:53

Autor: Ana Kirin

BILJANI DONJI

Talijan poginuo u eksploziji mine

U nedjelju 4. ožujka oko 23 sata policija je na području Biljana Donjih pokraj Benkovca pronašla tijelo talijanskog državljanina, čiji je nestanak prijavljen u nedjelju oko 15 sati. Policijska uprava zadarska izvijestila je u ponedjeljak ujutro da je 34-godišnji Talijan poginuo u eksploziji minske naprave.

Prema dosadašnjim spoznajama policije, tri Talijana i jedan hrvatski državljanin iz Murvice kod Zadra dresirali su pse u nedjelju oko 14 sati u Biljanima Donjim i oko 15 sati su se razišli. Jedan od trojice Talijana nije vratio se vratio do večeri te je za njim počela potraga koja je trajala sve do dolaska policije. Njegovo je tijelo pronađeno oko 23 sata u polju zvanom Pržine, desetak kilometara od poljskog makadamskog puta, na području Biljana Donjih.

Policija je na mjestu događaja počela očevid kojim se trebaju utvrditi točne okolnosti pogibije talijanskog državljanina a na teren su izašli i djelatnici Hrvatskog centra za razminiranje te pirotehničari PU zadarske. Obdukcija tijela poginulog treba biti napravljena u ponedjeljak na patološkom odjelu Opće bolnice u Zadru.

Vezane vijesti

Osijek: Ušao u minsko polje i teško ranjen sat vremena čekao pomoć

Osijek: Ušao u minsko polje i teško ranjen sat vremena čekao pomoć

U minskom polju u blizini naselja Tvrđavica kod Osijeka, s lijeve strane rijeke Drave, jutros je teško stradao 49-godišnjak, potvrdili su u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika