15.03.2007. / 19:00

Autor: Oliver Miladić

Zdrava prehrana i baby fitness

Extra bebe - savjeti za trudnice i mame

Savjeti za trudnice i mame: zdrava prehrana prije, tijekom i nakon trudnoće - baby fitness sa vježbama za mališane

Poklanjamo prilog uz ovotjedno tiskano izdanje Extre u kojem možete saznati sve bitne savjete za sve trudnice i mame. Ponekad je dobro pročitati, a zatim i primjeniti pokoji savjet iz priloga kojeg poklanjamo kao prilog uz Extru. Savjeti su raznovrsni te su sročeni na što jednostavniji način kako bi ih mogli i primjeniti, što znači da su dovoljno stručni ali i potpuno razumljivi, te ponajviše potkrepljeni prektičnim savjetima.
Prilog sadrži teme poput prehrane za zdravo majčinstvo gdje ćete naći savjete kako se hraniti prije, tijekom i nakon trudnoće i što učiniti da na svijet donesete zdravu bebu. Zatim nudimo postupke pri njezi bebine kože, ali i za mamu čija koža zahtijeva posebnu nježnost i pažljiv odabir kozmetike. Naravno, nezaobilazno je savjetovanje oko dojenja i svega vezanog uz taj bitan prirodan proces prehrane beba.

Također možete pročitati i ponešto o opremi za mališane, ponešto o popularnom baby fitnessu te još mnogo korisnog. Ne propustite ovo specijalno izdanje Extre sa savršenim prilogom za vašu savršenu djecu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika