11.06.2007. / 08:27

Autor: Marko Biočina

VIDEO

Na Youtubeu film sa Zoranom Milanovićem

Na Youtubeu osvanuo je novi film iz žanra hrvatske politike. No ovaj put glavnu ulogu ne igra ministar unutrašnjih poslova Ivica Kirin, već novi predsjednik konkurentskog SDP-a Zoran Milanović.

Spot pod naslovom "Zvijezde pojma nemaju'" počinje uz glazbenu podlogu poznate pjesme „Partijo slavna“, a predstavlja kompilaciju Milanovićevih odgovora prilikom sudjelovanja u emisiji javne televizije, kad je u više navrata ustvrdio da - nema pojma. Iako su u HDZ-u prosvjedovali protiv činjenice da se samo njihovi članovi pojavljuju na Youtubeu, čini se da ni njihovi politički konkurenti nisu na to imuni.

Očito je da i hrvatski političari idu u korak s vremenom, pa se političko nadmetanje polako, ali sigurno premješta iz tradicionalnih mjesta poput Sabora i raznih predizbornih skupova na Internet. S obzirom da do izbora ima još gotovo šest mjeseci, u budućnosti možemo očekivati još ovakvih video filmova.

Video možete pogledati ispod.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika