02.07.2007. / 14:31

Autor: Sanda Dukić

Extra zona

Maja Vučić: Udat ću se kad uhvatim vremena

Bivša pjevačica grupe Divas, a danas samostalna jazz-pjevačica Maja Vučić za Extru govori o svojoj kćeri Giti, koja je nedavno proslavila prvi rođendan, otkriva koliko ju je promijenila majčinstvo te priznaje zašto se nije udala za oca svog djeteta, glumca Igora Hajdarhodžića

Maja Vučić i Igor HajdarhodžićMaja Vučić i Igor HajdarhodžićMaja s kćeri GitomMaja s kćeri Gitom Pjevačica Maja Vučić, koja je prošlog vikenda bila gošća na otvaranju hvarskog hotela Adrijana, dočekala nas je na terasi, nenašminkana i obučena u ležernu majicu i kratke hlače. Sjedila je za stolom i hranila svoju jednogodišnju kćer Gitu koja je juhom od povrća zaprljala sve oko sebe. Maja nam se potužila da je u strci s vremenom jer je njezin nevjenčani suprug glumac Igor Hajdarhodžić morao ostati u Šibeniku gdje postavlja novi štand za svoje makete starinskih brodova pa joj ne može pomoći oko djeteta. Bivša pjevačica grupe Divas, a danas samostalna jazz-pjevačica, pohvalila nam se i kako je Gita prošle nedjelje proslavila svoj prvi rođendan te kako će sad, s obzirom da je djevojčica već starija, moći se više posvetiti karijeri.
EXTRA: S Igorom ste u vezi više od četiri godine. Imate kćerkicu Gitu, ali još uvijek živite u izvanbračnoj zajednici. Koje je vaše mišljenje o bračnoj zajednici?
- Poštujem brak i smatram da je ta institucija za one ljude koji s nekim u životu misle ozbiljno ostati, ali jednako poštujem i one koji taj čin smatraju običnom papirologijom. Ja se osjećam kao da sam u braku.
EXTRA: Zašto se onda još niste vjenčali?
- Iz čiste lijenosti. Previša sam komotna i organizacija cijele te ceremonije mi stvara napor. Organizacija prostora, pa pozivnice, pa meni, pa cvijeće, pa haljina... Martina Pongrac-Štritof mi je rekla da će organizirati sve umjesto mene. Bilo bi super kad bismo otišli nekim prijateljima na vjenčanje i usput se i mi oženili. Dakle, udat ću se, samo kad uhvatim vremena. Čini mi se da će nas zapravo Gita stisnuti i reći - mama, tata dajte se oženite. Curice ionako najviše vole ceremonije oko vjenčanja.
Više u novom broju Extre...

Fotogalerija

  • Maja Vučić i Igor Hajdarhodžić
  • Maja s kćeri Gitom

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika