26.09.2007. / 14:05

Autor: Marko Dejanović

POTRAGA PO SVIJETU

Nestala Madelein McCann fotografirana u Maroku?

Glasnogovornik obitelji McCann priznaje da je sličnost gotovo nevjerojatna. Ipak, poziva na oprez jer su se brojne dosadašnje dojave pokazale kao krivi tragovi

Istražitelji provjeravaju je li djevojčica, koja sliči nestaloj Madelein, na leđima žene u Maroku uistinu kćer obitelji McCann. Fotografiju su uslikali španjolski turisti prije tri tjedna, a glasnogovornik obitelji McCann priznaje da je sličnost gotovo nevjerojatna. Ipak, poziva na oprez jer su se brojne dosadašnje dojave pokazale kao krivi tragovi.

Obitelj McCann dobila je fotografiju preko svog odvjetničkog tima, a dostavljena je i vlastima Britanije, Španjolske i Portugala. Roditelji su odbili komentirati fotografiju jer su se do sada previše puta bezrazložno ponadali kada su stizale dojave o viđenjima nestale 4-godišnjakinje.

Madelein je nestala 3. svibnja iz apartmana u Portugalu, gdje je sa svojim roditeljima boravila na odmoru. I sami roditelji osumnjičeni su za nestanak djevojčice. Oni, pak, tvrde da je Madelein oteta dok su oni bili na ručku s prijateljima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika