20.10.2007. / 13:21

Autor: Nina Tomljanović

RAZOČARANI NASLJEDNICI

Talijanski tenor Pavarotti ostavio 18 milijuna eura duga

Umjesto očekivanog bogatstva, zakoniti nasljednici talijanskog tenora Luciana Pavarottija naslijedili su nagomilani dug od 18 milijuna eura

Talijanski tenor Luciano Pacarotti koji preminuo 6. rujna neugodno je iznenadio svoje nasljednike ostavivši im nagomilani dug od 18 milijuna eura.

Uvidom u račun pjevačke zvijezde otkriven je dug od 11 milijuna eura, čemu se dodaju pozajmice u visini od 7 milijuna eura. "Maestrovi dugovi bili su javna tajna", izjavio je Giorgio Bernini, odvjetnik Pavarottijeve druge supruge, koji napominje da je slavni tenor posljednjih godina morao smanjiti broj nastupa zbog bolesti, a dugotrajna hospitalizacija, u Sjedinjenim Državama, bila je veoma skupa".

Pavarottijeva druga supruga i majka njegove kćeri Alice, Nicoletta Montovani, može računati na zakladu koju je Pavarotti ustanovio u svojoj posljednjoj oporuci od 29. srpnja. U oporuci piše da joj ostavlja svoj imetak u Americi što obuhvaća tri stana i umjetnine. Vrijednost navedenog procjenjuje se na 15 milijuna eura.

Njegove tri kćeri iz prvog braka naslijedile su vilu u Pesaru na jadranskoj obali i stan u Monte Carlu koji će morati dijeliti s udovicom.

Pavarottijeva imovina ranije se procjenjivala na 30 do 200 milijuna eura.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika